Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Καβάλας: Δεν θα εργαζόμαστε στα απογευματινά χειρουργεία

Must Read

image_printΕκτύπωση

Τρίτη 12-3-24,με την πραγματοποίηση του πρώτου απογευματινού χειρουργείου στο Νοσοκομείο Καβάλας, γράφτηκε μία μελανή σελίδα στην ιστορία του Νοσοκομείου μας !

Πρόκειται για το ισχυρότερο πλήγμα μέχρι σήμερα στη  θεμελιώδη αρχή της ισονομίας και ίσης πρόσβασης των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας!

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αντί να προχωρήσει σε προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού προκειμένου να λειτουργήσουν όλες οι χειρουργικές αίθουσες σε προγραμματισμένη ,πρωινή, τακτική βάση ώστε να εξαλειφθεί η λίστα αναμονής  ,επιλέγει να ξεχωρίσει τους συμπολίτες μας σε έχοντες οικονομική δυνατότητα και μη.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αναγνωρίζει πως οι αμοιβές των υγειονομικών είναι εξευτελιστικές αλλά αντί να προχωρήσει σε αυξήσεις επιλέγει να μετακυλήσει το κόστος στους πολίτες και να δελεάσει τους υγειονομικούς να συμμετέχουν σε διαδικασίες που καταστρατηγούν κάθε έννοια της δημόσιας περίθαλψης προκειμένου να λύσουν προβλήματα βιοπορισμού.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καβάλας  αντιστεκόμαστε στην απόπειρα του ανήθικου εκμαυλισμού, ΚΑΝΕΝΑΣ νοσηλευτής που υπηρετεί σήμερα στο Χειρουργείο του Νοσοκομείου δεν συμμετέχει στην διαδικασία των απογευματινών χειρουργείων !

Ζητάμε συγγνώμη για την ανασφάλεια και την ανησυχία που προκάλεσε στους συμπολίτες μας η πραγματοποίηση του πρώτου απογευματινού χειρουργείου αλλά και από τον ασθενή που υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση και αναγκάστηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του να μπει στη λογική να πληρώσει! Δεν υπαναχωρούμε ούτε χιλιοστό από τις αρχές του ΕΣΥ ,ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ .

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Γυμνάσιο – Λύκειο Κρηνίδων: Oλοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του.

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων. Μέσα στη διάρκεια της θερινής σεζόν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!