Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δαμιανού Καγγελίδη στη Χρυσούπολη

Must Read

Έφη Βαλίλα
Έφη Βαλίλα
Δημοσιογράφος

Ως χωρική ενότητα, η Χρυσούπολη, αποτελεί Μητροπολιτικό Κέντρο του Δήμου Νέστου, ταυτόχρονα δε αποτελεί και το επιτελικό κέντρο της Περιοχής του Νέστου, με μια πολλαπλότητα λειτουργιών και παρουσία  επιτελικών δραστηριοτήτων, κυρίως δραστηριότητες  δημοτικής μορφής, αλλά και δράσεις με αρωγό  την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κο Δαμιανό Καγγελίδη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, Χριστοδούλου Ευστρατία, Έφη Βαλίλα, Πατέρα Ιάσωνα, Σειτανίδη Χάρη και Τζίτζιο Κρυστάλλη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Λαϊκή αγορά της Τρίτης 3/10/2023 αλλά και στην υπόλοιπη αγορά. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε και συνόδευσε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χρυσούπολη, ο προσφάτως υποψήφιος Βουλευτής Χρήστος Καϊταζόπουλος από το Δήμο Νέστου. Μαζί τους χαιρέτησε τους Δημότες και ο κος Λεωνίδας Παππάς, από τους υποψήφιους Βουλευτές που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το Ν. Καβάλας. Η προγραμματισμένη επίσκεψη στην περιοχή ήταν βούληση όλου του κλιμακίου, που θέλησε να  επισημάνει στους επαγγελματίες και στους δημότες της περιοχής ότι ο ρόλος και της Περιφέρειας της  ΑΜΘ, θα ενισχυθεί με προτάσεις και υλοποίηση έργων.

Προτείνονται μέτρα που αποσκοπούν στην ποιοτική αναβάθμιση  αναπτυξιακών ζωνών κεντρικών λειτουργιών, με παράλληλη τόνωση και νέων δραστηριοτήτων, καθώς επίσης και βελτίωση των  παραμέτρων, που συνδέονται με την ποιότητα διαβίωσης σε επίπεδο Δήμου και Νομών.

Στο πλαίσιο αυτό, η παράταξη με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δαμιανό Καγγελίδη θα επιδιώξει και μπορεί να εξασφαλίσει, στη συμπλήρωση και η αναβάθμιση των βασικών υποδομών της Περιφέρειας.

Και μερικά συμπεράσματα για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κο Δαμιανό Καγγελίδη.

Είναι  συνεργάσιμος και θέλει να ξέρει πώς λειτουργούν όλα στην Περιφέρεια. Είναι ικανός στο να διαμοιράζει αρμοδιότητες, όπως ένας «προπονητής» που γνωρίζει πώς να συντονίζει την ομάδα και το πού μπορεί να προσφέρει καλύτερα ο καθένας.  Τέλος, είναι διεκδικητικός σε αναπτυξιακά προγράμματα  και οραματιστής. Ίσως γι’ αυτό επιμένει να διεκδικήσει την Περιφέρεια της ΑΜΘ.

Τα καλύτερα είναι μπροστά! 

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΔΑΝΕΙΑ: Εγγυητική Ευθύνη του Δημοσίου και νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρηματιών που έχουν λάβει – στο παρελθόν – δάνεια με την «Εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου » φιλοξενούμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!