Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Επιμελητήριο-Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προς ΑΝΕΘ: “Αλλάξτε την ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πρίνο”

Must Read

Επιστολή προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΘ απέστειλαν οι διοικήσεις του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, με αίτημα να αλλαχτεί η ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου που εκτελεί το δρομολόγιο Καβάλα-Πρίνος, από τις 14:00 (που ξεκινάει αυτές τις μέρες) στις 15:00.

Στην επιστολή επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, πως η βασική αφορμή για την υποβολή του αιτήματος είναι η υιοθέτηση του χριστουγεννιάτικου ωραρίου από τα εμπορικά καταστήματα της Καβάλας.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Η έναρξη του εορταστικού ωραρίου σηματοδοτεί την τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και την κορύφωση της αγοραστικής κίνησης, με τους επιχειρηματίες του χώρου να προσδοκούν σε σημαντική τόνωση του τζίρου τους, προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη πτώση του προηγούμενου διαστήματος.

Η αγορά της Καβάλας εξυπηρετεί και τους κατοίκους της Θάσου οι οποίοι δυσκολεύονται να κανονίσουν τις αγορές τους, γιατί δεν μπορούν να κανονίσουν τις αγορές τους λόγω του περιορισμού που υπάρχει στα δρομολόγια και ειδικά  στο τελευταίο δρομολόγιο που είναι προγραμματισμένο στις 2 το μεσημέρι.

Σας υπενθυμίζουμε εδώ ότι, σύμφωνα με τα τελευταία έκτακτα μέτρα προστασίας που τέθηκαν σε ισχύ, τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί και μετά με ώρα κλεισίματος το μεσημέρι στις 02.30.

Το γεγονός αυτό περιορίζει το χρόνο επισκεψιμότητας στα καταστήματα της πόλης μας. Οι κάτοικοι της Θάσου παραπονούνται και διαμαρτύρονται για τον περιορισμένο χρόνο με συνέπεια  να στρέφονται σε άλλες λύσεις, που καθόλου δεν ευνοούν την  τοπική αγορά. Σας παρακαλούμε λοιπόν  το δρομολόγιο που είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι να μετατεθεί μια ώρα αργότερα και να εκτελείται στις 3. Με την κίνηση αυτή οι κάτοικοι της Θάσου θα έχουν το χρόνο και την ευχέρεια να κάνουν τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές τους από την αγορά της Καβάλας και εσείς θα δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο κατανοώντας την αγωνία του εμπορικού κόσμου να κερδίσει το στοίχημα με το τζίρο του Δεκεμβρίου που θεωρείται ένας από τους πλέον εμπορικούς μήνες. Στ

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αστέρας Καβάλας: Η Φαίδρα Μιχαηλίδου σε προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων

Η Φαίδρα Μιχαηλίδου του Αστέρα Καβάλας κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό διήμερο της Εθνικής Κορασίδων. Η Μιχαηλίδου πραγματοποίησε μια...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!