Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Καταργήθηκαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Must Read

Με βάση το άρθρο 6 του νόμου 4965/2022 (ΦΕΚ 162Α΄), οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για τον κλάδο του εμπορίου οι οποίες πραγματοποιούνταν δύο φορές τον χρόνο και συγκεκριμένα τις πρώτες 15 ημέρες του Νοεμβρίου και αντίστοιχα τις πρώτες 15 ημέρες του Μαΐου καταργήθηκαν.

Επομένως δεν ισχύει πλέον η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος 1 έως 15 Νοεμβρίου.

Επιτρέπονται οι προσφορές ορισμένης ποσότητας προϊόντων ή ορισμένης κατηγορίας προϊόντων (η ποσότητα μπορεί να υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα)  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κατά τη διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς, στα σημεία όπου πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα, η αρχική και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων.

Εφίσταται προσοχή καθότι οι αρμόδιες υπηρεσίες προβαίνουν σε ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των διατάξεων του παραπάνω νόμου.

Ως εκπτωτικές περίοδοι, κατά́ τη διάρκεια των οποίων επιτρέπεται η πώληση εμπορευμάτων  με μειωμένες τιμές, παραμένουν οι εξής:

α) Χειμερινές εκπτώσεις, από́ τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουάριου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και β) Θερινές εκπτώσεις, από́ τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Διακοπή νερού, τα ξημερώματα, στην Καβάλα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 01-03-2024 από ώρα 24:00 τα...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!