Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Εικαστική και Περιβαλλοντική Δράση στο Πάρκο του Αγίου Λουκά

Must Read

image_printΕκτύπωση

Το πιο ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) έστειλαν από το πάρκο του Αγίου Λουκά οι μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας, βάζοντας χρώμα και όμορφες πινελιές στην περίφραξη του μεγάλου πάρκου της γειτονιάς τους, με την καθοδήγηση του γνωστού ζωγράφου, Γιάννη Κανίογλου, του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας Art Attack και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Λουκά!

Στο πλευρό τους βρέθηκαν ο Δήμος Καβάλας και η EnEarth, η νέα εταιρεία της ENERGEAN, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα υλικά και τον εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης. Παράλληλα, φυτεύτηκαν αρκετά δέντρα στον χώρο που βρίσκεται η παιδική χαρά και εγκαταστάθηκε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποτίσματος, με ευθύνη της Υπηρεσίας Πράσινου του Δήμου Καβάλας!

Από σήμερα, μετά την παρέλευση πολλών χρόνων, η εικόνα του πάρκου του Αγίου Λουκά είναι πολύ διαφορετική. Τα συνθήματα και οι μουτζούρες στους τοίχους, έδωσαν τη θέση τους σε έναν υπέροχο καραλλιογενή ύφαλο, γεμάτο ψάρια και θαλάσσια θηλαστικά!

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας αποτελεί προτεραιότητα για τη σημερινή δημοτική αρχή και μέσα από τη διαρκή συνεργασία της με τις συλλογικότητες και τους φορείς της Καβάλας, μπορεί όχι μόνο να προστατέψει τα αποτυπώματα των προσπαθειών που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αλλά και να προσθέσει νέες παρεμβάσεις για να αλλάξει, προϊόντος του χρόνου, την όψη όλων των συνοικιών της ομορφότερης πόλης της χώρας!

(Δελτίο τύπου)

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Γυμνάσιο – Λύκειο Κρηνίδων: Oλοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του.

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων. Μέσα στη διάρκεια της θερινής σεζόν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!