Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Must Read

image_printΕκτύπωση

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023 η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Οι Καβαλιώτες, όπως συνέβη επανειλημμένα στο πρόσφατο παρελθόν, απέδειξαν ότι εμφορούνται από αισθήματα αλληλεγγύης και δοτικότητας απέναντι σε όλους όσοι βρίσκονται σε δεινή θέση, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένων νερών που πρόσφεραν οι πολίτες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις του Δήμου Καβάλας, παραδόθηκαν στην υπεύθυνη του Κέντρου Συλλογής Βοήθειας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Μαρία Τσουρή Καραμπινά.

Τις επόμενες ημέρες, με ευθύνη του Δήμου Καβάλας και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τις κατά τόπους αρχές, θα αποσταλεί και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας η υπόλοιπη ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τις παρακάτω μεταφορικές εταιρείες για τη συμβολή τους στην αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας:

  • Μεταφορική Εταιρεία “ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΙΜΕ ΕΠΕ” (για τη δωρεάν μεταφορά των εμφιαλωμένων νερών)
  • Μεταφορική Εταιρεία “ΠΑΡΙΔΗΣ ΙΚΕ” (για τη διάθεση των εγκαταστάσεων της)

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Γυμνάσιο – Λύκειο Κρηνίδων: Oλοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του.

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων. Μέσα στη διάρκεια της θερινής σεζόν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!