ΑΣΕΑ Καβάλας: Πρωτιά για τον Κυριάκο Ξυδά στους παμπαίδες!

Must Read

image_print

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΑΣΕΑ Καβάλας στους πανελλήνιους αναπτυξιακούς αγώνες που διεξήχθησαν στο ΣΕΦ το διήμερο 14-15/03.

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σταύρου, ο Κυριάκος Ξυδάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους παμπαίδες, κερδίζοντας τον Νίκο Αλεξίδη (ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης) μετά από έναν συναρπαστικό τελικό.

Ακολούθησαν οι αθλητές Χρήστος Τσακαλίδης με πλασάρισμα στην 7 θέση και ο μικρότερος της ομάδας Σταυρόπουλος Περικλής που βάζει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Στους αγώνες συμμετείχαν 249 αθλητές από 60 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Κουνούπια: Και φέτος “στο ίδιο έργο θεατές” – ΠΑΜΘ κατά κεντρικής διοίκησης: “Δεν μας αφήνουν να κάνουμε σωστά τους ψεκασμούς”

Κάθε χρόνο η ίδια ακριβώς ιστορία, και κάθε χρόνο ολοένα και χειρότερη... Η υπόθεση με τα κουνούπια στον δήμο Νέστου...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία