Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Αρνητικό και το 3ο δείγμα του 17χρονου μαθητή – Το σχόλιό μας: Θα ζητήσει κανείς “συγνώμη” για την αναστάτωση και το “κάρφωμα”;

Must Read

image_printΕκτύπωση

Καθαρός” από τον κορωνοϊό SARS-COV-2 θεωρείται, και επίσημα, ο 17χρονος μαθητής από τον πρώην δήμο Φιλίππων για τον οποίο αρχικά είχε γίνει γνωστό πως είχε εντοπιστεί ως θετικός, ασυμπτωματικός φορέας. Ως γνωστόν, το πρώτο τεστ που διενεργήθηκε στον 17χρονο είχε βγει θετικό (κάτι που οδήγησε τον ποδοσφαιρικό σύλλογο “Κεραυνό Κρηνίδων” στο να βγάλει, την Πέμπτη, επίσημη ανακοίνωση για τον εντοπισμό), ωστόσο το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ -τα οποία και ανακοινώθηκαν το Σάββατο- ήταν αρνητικό (με αποτέλεσμα να βγάλει νέα ανακοίνωση ο σύλλογος).

Τα αποτελέσματα του 3ου τεστ έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Κυριακής από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνου Κλειτσιώτη -και ήταν και αυτά αρνητικά.

Σχόλιο γράφοντος:

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ότι το πρώτο τεστ που διενεργήθηκε στον 17χρονο ήταν θετικό, ξεκίνησε ένα απίστευτο γαϊτανάκι δηλώσεων, ανακοινώσεων και “καρφώματος” που πραγματικά μάς εξέπληξε δυσάρεστα (και -για να λέμε και του στραβού το δίκιο- μάς παρέσυρε και εμάς στο να κοινοποιήσουμε την είδηση προτού γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ)

Διαβάσαμε ανακοινώσεις από τον Κεραυνό Κρηνίδων, διαβάσαμε δηλώσεις από την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, διαβάσαμε άρθρα στα οποία υπήρχαν φωτογραφίες του σχολείου στο οποίο φοιτά ο 17χρονος (του Λυκείου Κρηνίδων) με ευθείες αναφορές στο σχολείο και με φιλοξενία δηλώσεων από την διεύθυνσή του για “όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες”.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι πολύ απλό:

Θα ζητήσει κανείς “συγνώμη” για όλη αυτή την αναστάτωση (η οποία, εκ των υστέρων, προκλήθηκε χωρίς λόγο) και για το “κάρφωμα” τόσο του ίδιου του 17χρονου (από τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται) όσο και του λυκείου στο οποίο φοιτά;

Εμείς ως Kavala Portal έχουμε ακολουθήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό μια εντελώς διαφορετική τακτική στην μετάδοση ειδήσεων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Ωστόσο αυτή την φορά “την πατήσαμε” και εμείς (όταν βλέπεις επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις επί δηλώσεων είναι λογικό να σκεφτείς πως όλοι όσοι έχουν μιλήσει δεν μιλάνε τυχαία). Κάτι, τελικά, που ήταν λάθος μας (και οφείλουμε να το παραδεχτούμε και να απολογηθούμε στους αναγνώστες μας για το ότι δεν χειριστήκαμε την όλη ιστορία όπως ακριβώς έχουμε κάνει εδώ και πολύ καιρό).

Θα απολογηθεί, όμως, κανένας άλλος; Ή, απλά, θα πουν όλοι τους “Ωχ αδελφέ μου, δεν βαριέσαι;”

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά κοντά στο άλσος των Πεντακοσίων (φωτό)

Περί τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!