Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απεργιακή συγκέντρωση στην Καβάλα, με πολλά μηνύματα για τα Τέμπη (βίντεο-φωτογραφίες)

Must Read

Με κεντρικό σύνθημα την ανάγκη για την απόδοση δικαιοσύνης για την σιδηροδρομική τραγωδία-έγκλημα των Τεμπών, αλλά και με συνθήματα για την ακρίβεια και τα μη κρατικά πανεπιστήμια, έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024 στην κεντρική πλατεία της Καβάλας προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας -στο πλαίσιο 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν τα συνδικαλιστικά σωματεία.

Στη συγκέντρωση, η οποία δεν είχε τη μαζικότητα αντίστοιχων συγκεντρώσεων που έλαβαν χώρα ταυτόχρονα στην υπόλοιπη Ελλάδα, έδωσαν το παρόν τόσο φοιτητές από το τοπικό παράρτημα του ΔΙΠΑΕ όσο και εργατικά σωματεία όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, το σωματείο εργαζομένων ΓΝ Καβάλας, ο σύλλογος λογιστών – φοροτεχνικών Καβάλας, ο σύλλογος εργαζόμενων ΟΤΑ Καβάλας κ.ά. – καθώς επίσης και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, ενώ ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΔΑΝΕΙΑ: Εγγυητική Ευθύνη του Δημοσίου και νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρηματιών που έχουν λάβει – στο παρελθόν – δάνεια με την «Εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου » φιλοξενούμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!