Κυριακή, 19 Μαρτίου, 2023

Μεγαλειώδης σε όγκο η απεργιακή κινητοποίηση στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα (βίντεο-φωτογραφίες)

Must Read

Μια από τις σημαντικότερες σε όγκο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Καβάλα ήταν αυτή που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023.

Μια συγκέντρωση στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 2 χιλιάδες συμπολίτες κάθε ηλικίας (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις) – ανάμεσά τους και πολλές μαθήτριες και μαθητές που έστειλαν με τον δικό τους τρόπο το μήνυμα πως “το έγκλημα των Τεμπών δεν θα πρέπει να συγκαλυφθεί”.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε περί τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023 στην πλατεία Ελευθερίας, και διοργανώθηκε στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Καβάλας (στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας που έχει προκηρύξει η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.).

Στη συγκέντρωση, η οποία ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της Καβάλας, συμμετείχαν (εκτός των άλλων) και συνταξιούχοι, συνδικαλιστές και άλλοι εργαζόμενοι, με το κοινό μήνυμα όλων των ομιλητών της συγκέντρωσης να είναι η υποδειγματική τιμωρία των υπευθύνων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Must Read

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Α΄ και Β΄  ΕΠΣ Καβάλας, 18-19/03/2023: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας Αποτελέσματα (20η αγωνιστική) Αετός Οφρυνίου – ΑΕΚ Καβάλας 2-0

Βύρωνας Καβάλας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0: Ο Απόλλωνας την «φλυαρία», ο Βύρωνας την ουσία

Την νίκη με 2-0 στο Βερούλειο πήρε ο Βύρωνας Καβάλας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία