ΑΟ Καβάλα και Βύρωνας Καβάλας θα διεκδικήσουν το κύπελλο ΕΠΣΚ, μετά και τις προκρίσεις τους επί του Άρη Πηγών και της Αναγέννηση Λιμεναρίων, αντίστοιχα.
Στον πρώτο χρονικά επαναληπτικό αγώνα, Αναγέννηση Λιμεναρίων και Βύρωνας Καβάλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στη Θάσο. Η Αναγέννηση προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Αγγελίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πτηνόπουλο. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα ο Βύρωνας είχε επικρατήσει με 3-0 και στον τελικό θα προσπαθήσει να κάνει το back to back.
Στις Πηγές, ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Καβάλα κέρδισε με 3-2 τον τοπικό Άρη και, μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη». Τα τέρματα των «Αργοναυτών» σημείωσαν οι Σαμπανίδης, Ιωαννίδης και Αλ Ρσαντί, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Αθανασάκη και με αυτογκολ του Δημητριάδη.