Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αφού τα έκαναν “όλα καλά” στο Πάρκο Φαλήρου, διοργανώνουν εκδήλωση για τα κατοικίδια ζώα!

Must Read

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν παρά μια απλή ανακοίνωση, από τις πολλές που βλέπουμε καθημερινά αναρτημένες στη σελίδα του δήμου Καβάλας στο Facebook.

Ωστόσο το γεγονός πως η ανακοίνωση αυτή αφορά τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πάρκο Φαλήρου, σε συνδυασμό με το ότι δημοσιεύτηκε μόλις μία μέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός εξάχρονου κοριτσιού την ώρα που έπαιζε στην παιδική χαρά του πάρκου Φαλήρου (όταν έσπασε η τραμπάλα στην οποία καθόταν),

μόνο ως “τρολάρισμα” μπορεί να θεωρηθεί!

Προφανώς στον δήμο Καβάλας θεωρούν πως τα έκαναν όλα καλά στο πάρκο (φρόντισαν βέβαια, κατόπιν εορτής, να στείλουν προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας για να επισκευάσει τις ζημιές στην παιδική χαρά), σε βαθμό που να μπορούν να διοργανώνουν και εκδηλώσεις. Τι σημασία έχει, άλλωστε, ο τραυματισμός ενός εξάχρονου κοριτσιού εξαιτίας αμέλειας του δήμου;

Πάλι καλά να λέμε πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του – ήδη από χτες έχει πάρει και εξιτήριο…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Για την ιστορία, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με την εθελοντική του ομάδα “Δίκτυο Φιλόζωων Δήμου Καβάλας”, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση προς τιμήν των τετράποδων φίλων μας, στο Πάρκο Φαλήρου, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ενώ κατά τη διάρκεια της θα γίνει και μία σύντομη ενημέρωση για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αδέσποτων ζώων.

“ADOPT FESTIVAL” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

11:00-11:45: Έναρξη εκδήλωσης

🔘Ομιλία Αντιδημάρχου

Περιγραφή των επερχόμενων δράσεων με την συμμετοχή του Δικτύου Φιλόζωων Δήμου Καβάλας για την προώθηση των υπεύθυνων υιοθεσιών αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας.

🔘 Ενημέρωση από Εκπαιδευτή

Eνημέρωση για τα οφέλη της εκπαίδευσης ενός σκύλου στην η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και κοινωνικοποίησης του, αλλά και στην πιο ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ του σκύλου και του ιδιοκτήτη. Σύντομη επίδειξη βασικών εντολών στα σκυλάκια του καταφυγίου

🔘 Ενημέρωση απο Κτηνίατρο

Ενημέρωση για την σπουδαιότητα της πρόληψης και παρακολούθησης του κατοικιδίου μας γύρω από την εμφάνιση συμπτωμάτων τα οποία δείχνουν πιθανό πρόβλημα υγείας.

🔘 Διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας Dog&Cat Photo Booth, με κριτές το κοινό που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση.

11:45-13:00: Παράλληλες δραστηριότητες:

🔘 Pet Shop corners: γνωρίστε τους επαγγελματίες της πόλης και ενημερώσου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους

🔘 Face painting: για μεγάλους και μικρούς

🔘 Kissing Booth: συνάντηση με σκυλιά του καταφυγίου

🕐 13:00: Κλείσιμο Εκδήλωσης

🔘 Σκυλοπαρέλαση

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν με τους σκύλους τους στην σκυλοπαρέλαση με αφετηρία το Πάρκο Φαλήρου και τερματισμό το Τελωνείο Καβάλας.

Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η κινητοποίηση – ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από θέματα φιλοζωίας και κυρίως η προώθηση των υπεύθυνων υιοθεσιών αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που αυτήν την στιγμή φιλοξενούνται στο καταφύγιο και το κυνοκομείο του Δήμου μας.✔ Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία νέα πραγματικότητα σε εκατοντάδες ζώα που καθημερινά υποφέρουν!

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΔΑΝΕΙΑ: Εγγυητική Ευθύνη του Δημοσίου και νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρηματιών που έχουν λάβει – στο παρελθόν – δάνεια με την «Εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου » φιλοξενούμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!