Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Α΄ΕΠΣΚ: Ο Θεαγένης πήρε την θέση του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου

Must Read

Μετά και την απόσυρση του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου από την Α΄ΕΠΣ Καβάλας, ο Θεαγένης Θάσου, ως η 2η ομάδα της περσινής βαθμολογίας του Β΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας, προβιβάζεται στην Α΄.

Θυμίζουμε ότι αδυναμία συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ δήλωσε και ο Μ. Α. Φιλίππων, με τη θέση του να καλύπτεται από τη Δόξα Αμυγδαλεώνα, η οποία πέρσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου της Β΄ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

“Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, γνωστοποιεί την απόφαση της, μετά από έκτακτη συνεδρίαση, να δοθεί το δικαίωμα προβιβασμού στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΚ 2023-2024 στην ομάδα Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, μετά τη μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της εν λόγω κατηγορίας του σωματείου Α.Μ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ. 

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και με βάση το νομικό πλαίσιο (ιδίως άρθρο 4 του Κ.Α.Π.) και το περί δικαίου αίσθημα, αποφασίστηκε η ομάδα του Α.Ο. ΘΕΑΓΕΝΗ ΘΑΣΟΥ, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Β’ Κατηγορίας – Β’ Ομίλου περιόδου 2022-2023, να προβιβαστεί στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΚ 2023-2024, συμπληρώνοντας τον απαραίτητο, βάσει προκήρυξης, αριθμό ομάδων που πρέπει να συμμετέχουν”.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!