Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

2ο ΓΕΛ Καβάλας: Εξέπεμψε στα ερτζιανά, μαζί με σχολείο από τη Γερμανία

Must Read

Το 2ο ΓΕΛ Καβάλας στα πλαίσια της Διαπίστευσης εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus με κωδικό αριθμό 2022-1-EL01-KA121-SCH-000063886 υλοποίησε δραστηριότητα παραγωγής ραδιοφωνικής  εκπομπής https://laut.fm/antenne-igstf υποδεχόμενο σχολείο από την Γερμανία (IGS Thaleischweiler-Froeschen School of Reinland Plantains).

 Ο τίτλος του προγράμματος “ΕRASMUS ON AIR”  αντικατόπτρισε την ενίσχυση της αυτοαντίληψης και της δημιουργικής ικανότητας των μαθητών που αποτελούν και το βασικό στόχο του. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε απο τις εκπαιδευτικούς Πορφυλίδου Ελισσάβετ (Φιλόλογος), Παπαδοπούλου Βίκυ (Καθηγήτρια Γερμανικών) και  Δημητριάδου Ζαχαρένια (Καθηγητρια Αγγλικών),  με την υποστήριξη της Διεύθυνσης του σχολείου. O Δ/ντης και η συντονιστική ομάδα του σχολείου ευχαριστούν τον Δήμαρχο Καβάλας και την  Αρτοποιία Φελλαχίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και  υλική ενίσχυση του προγράμματος .

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

“Χριστούγεννα 2023 στην Καβάλα”: Αφού δεν πάθαμε κανένα μπλακ άουτ…

Ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας, με την καθιερωμένη...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!