Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

“180 degrees sun & lounge” – Ένα από τα 64 καλύτερα bars στην Ελλάδα

Must Read

Απονεμήθηκαν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 τα Aθηνόραμα Bar Awards για τον χειμώνα 2019-20 (συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Φεβρουάριο 2020 – προτού, δηλαδή, ξεκινήσουν τα lockdowns λόγω του κορωνοϊού), κατά την οποία η γευσιγνωστική ομάδα του “αθηνόραμα” δοκίμασε, συνέκρινε και αξιολόγησε τα καλύτερα bars σε όλη την επικράτεια.

Περισσότερα από 60 μπαρ από ολόκληρη τη χώρα (από το Ηράκλειο της Κρήτης μέχρι και τη Δράμα) έλαβαν διάκριση, ενώ 3 μπαρ απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία (16,5 στα 20) και βρέθηκαν να ισοβαθμούν στην κορυφή.

Συνολικά βραβεύτηκαν 64 μπαρ σε όλη την χώρα, 16 από τα οποία διακρίθηκαν με 2 shaker και τα υπόλοιπα 48 μπαρ με 1 shaker. Συγκεκριμένα στην Αθήνα βραβεύτηκαν 39 μπαρ, 8 στη Θεσσαλονίκη, απο 3 μπαρ σε Βόλο, Ιωάννινα και Κρήτη, 2 στη Δράμα και από 1 μπαρ σε Πάτρα, Λάρισα, Λαμία, Καβάλα, Σύρο και Λευκάδα.

Το μοναδικό μπαρ από την Καβάλα που βραβεύτηκε ήταν το “180 degrees sun & lounge” (με βαθμολογία 15,5 στα 20), με τους διοργανωτές των βραβείων να αναφέρονται σε αυτό ως εξής:

Στον κεντρικό δρόμο της Καβάλας δεν γίνεται να μην σου τραβήξει το βλέμμα το επιβλητικό και πολύ κομψό bar restaurant. To 180 degrees αποτελεί το σημείο συνάντησης της πόλης, για όποιον θέλει να απολαύσει καλά cocktails, συνδυασμένα με συνθέσεις υψηλής γαστρονομίας. Πίσω από την μπάρα βρίσκεται ο γνωστός και βραβευμένος bartender Τάσος Γιέχος. Στις προτάσεις του ξεχωρίζουν οι παραλλαγές σε κλασικά συνταγές.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!