Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βόλεϊ: Στον Λιμένα η τελική φάση της Β΄Εθνικής Γυναικών ΑΜΘ

Must Read

Σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης συναντήθηκε στο Γραφείο του με την Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αναφορικά με την πρωτοβουλία του Συλλόγου να αναλάβει τη διοργάνωση της τελικής φάσης (final 4) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης -Ανατολικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 06 και 07 Απριλίου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Θάσου – Θάσου.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Θάσου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Συλλόγου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, καθώς πρόκειται για μία σημαντική αθλητική διοργάνωση, που δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη στο παρελθόν, ενώ αποτελεί διαφήμιση για τον τόπο μας.

Επίσης, στην συνάντηση συζητήθηκαν και συγκεκριμένες ενέργειες με τις οποίες ο Δήμος της Θάσου θα στηρίξει εμπράκτως την διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο.

Μετά το πέρας της συνάντησης Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΝΔΡΟΣΘΕΝΗΣ».

Διοργανώσεις αυτού του επιπέδου στο τόπο μας, με την συμμετοχή μάλιστα και της τοπικής ομάδας, προάγουν την ανάπτυξη του αθλητισμού και προβάλουν σε πανελλαδικό επίπεδο το Νησί μας τη Θάσο.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην διοργάνωση και βεβαίως καλή επιτυχία στην γυναικεία ομάδα του Ανδροσθένη, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετέχει στο final four του Δ’ Ομίλου του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι της Θάσου θα στηρίξουν την διοργάνωση με την παρουσία στους αγώνες».

(Δελτίο Τύπου)

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΔΑΝΕΙΑ: Εγγυητική Ευθύνη του Δημοσίου και νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρηματιών που έχουν λάβει – στο παρελθόν – δάνεια με την «Εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου » φιλοξενούμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!