Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

“Θέατρο Ανάβασις”: Συμμετοχή σε πρόγραμμα για την στήριξη των ΑμεΑ

Must Read

Με επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζεται από το Θεατρικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της “Θεάτρου Ανάβασις” το πρόγραμμα “Α.με.Α., Δικαίωμα στην Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Κοινωνία” με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με ειδικές δεξιότητες, να ανακαλύψουν, να καλλιεργήσουν, να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να εμπλουτίσουν τον ψυχικό τους κόσμο και να ενδυναμώσουν τις ψυχικές τους δυνάμεις. Να νοιώσουν ότι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στις δράσεις μιας κοινωνίας η  οποία τους αποδέχεται σαν ισότιμα μέλη.

Τα σχεδόν δέκα χρόνια που παρακολουθούν μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και αφήνουν έκπληκτο το κοινό με τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες,  που τους παρακολουθεί ανελλιπώς στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχουν μαζί με τους μαθητές των άλλων τμημάτων.

Στις φωτογραφίες, οι μαθητές σε στιγμές καλλιτεχνικής δημιουργίας στο μάθημα ζωγραφικής και κατασκευών  υπό την καθοδήγηση της Ζωής Ζαχαριάδη και της Σοφίας Παναγιωτίδου. Το πρόγραμμα διευθύνει η Μαρία Καραβία.

Δελτίο Τύπου

Must Read

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Α΄ και Β΄  ΕΠΣ Καβάλας, 18-19/03/2023: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας Αποτελέσματα (20η αγωνιστική) Αετός Οφρυνίου – ΑΕΚ Καβάλας 2-0

Βύρωνας Καβάλας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0: Ο Απόλλωνας την «φλυαρία», ο Βύρωνας την ουσία

Την νίκη με 2-0 στο Βερούλειο πήρε ο Βύρωνας Καβάλας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία