Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τέλος οι επαφές Haditaghi-ΑΟΚ μέσω… προσωπικού μηνύματος

Must Read

Προς ρήξη οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις Haditaghi-ΑΟΚ για την εξαγορά της ομάδας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Καναδός επιχειρηματίας με προσωπικό μήνυμα σε φίλους της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, άφησε αιχμές για τη στάση των τριών μετόχων της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «δυστυχώς οι ιδιοκτήτες θέλουν αυτά τα χρήματα για τον εαυτό τους. Έτσι ακόμη και αν κάνω ένεση χρημάτων στον σύλλογο, αυτά θα πάνε σε αυτούς και όχι στην ομάδα, τους παίκτες, τον διευθυντή και όλες τις υπόλοιπες ανάγκες. Τα χρήματα δεν θα δαπανηθούν για να κάνουν την ομάδα μεγαλύτερη αλλά για να κάνουν τους ιδιοκτήτες πλουσιότερους».

Το μήνυμα του Alexander Haditaghi

«Σήμερα μίλησα με τούς ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Τους είπα ότι με ενδιαφέρει πολύ να αναλάβω τον έλεγχο της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟΚ και να βεβαιωθώ ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι θα χρειαστεί ένα σημαντικό ποσό (1.000.000+ ευρώ) για να πληρώσουμε την συμμετοχή μας στον πρωτάθλημα, να προσλάβουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και να βάλουμε μπροστά για το πρωτάθλημα. Μία ομάδα πού θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Superleague. Η ομάδα πρέπει επίσης να κάνει σημαντική δουλειά για να βοηθήσει την ακαδημία ποδοσφαίρου, να επισκευάσει το γήπεδο, να βάλει μια καλή ομάδα μάρκετινγκ/υποστήριξης και να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση με την πόλη της Καβάλας.

Δυστυχώς όμως οι ιδιοκτήτες θέλουν αυτά τα χρήματα για τον εαυτό τους. Έτσι ακόμα και αν κάνω ένεση χρημάτων στον σύλλογο αυτά θα πάνε σε αυτούς και όχι στην ομάδα, τους παίκτες, τον διευθυντή και όλες τις υπόλοιπες ανάγκες. Τα χρήματα δεν θα δαπανηθούν για να κάνουν την ομάδα μεγαλύτερη αλλά για να κάνουν τούς ιδιοκτήτες πλουσιότερους. Αυτό μου έγινε σαφές σήμερα το πρωί όταν είχα μια συνάντηση μαζί τους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας και όλους στην Καβάλα. Δεν θέλω όμως να βοηθήσω τους πλούσιους ιδιοκτήτες της ομάδας. Η στάση τους και η τιμή τους δεν άλλαξε σε σχέση με αυτή πρό δύο ετών. Είναι λυπηρό και απογοητευτικό. Ανυπομονούσα για αυτή την πρόσκληση και ευκαιρία».

Σχόλιο γράφοντος:

Όπως έχει ασκηθεί (δικαίως) κριτική τις τελευταίες μέρες στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, έτσι πρέπει να γίνει και με τον κ. Haditaghi. Κατά τη γνώμη μας, δεν θα έπρεπε να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα για τη πορεία των διαπραγματεύσεων, αλλά να τοποθετηθεί δημόσια, είτε μέσω του ίδιου είτε των εκπροσώπων του, με συνέντευξη Τύπου ή επιστολή που θα απευθύνεται σε όλους.

Και αυτό γιατί στο μήνυμα του χρησιμοποιεί «σκληρή» γλώσσα προς τους μετόχους της ομάδας κατηγορώντας τους πως «θέλουν τα χρήματα για τον εαυτό τους», κάτι που, προφανώς, χρήζει αποδείξεων. Τις επόμενες μέρες περιμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του ΑΟΚ σχετικά με τις (μηνύσιμες) δηλώσεις του Καναδού επιχειρηματία.

Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν λέμε να μην αναλάβει τον ΑΟΚ ο κ. Haditaghi (όπως και ο κάθε ενδιαφερόμενος επενδυτής). Αλλά, θα πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος χειρισμός (και των δύο πλευρών φυσικά). Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Καναδός επιχειρηματίας λειτούργησε με ερασιτεχνισμό και το μόνο που κατάφερε είναι να γεννήσει νέα ερωτήματα στους φιλάθλους του ΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι το μήνυμα του κ. Haditaghi περιήλθε στην κατοχή μας περίπου στις 14.30, όμως κρίναμε σκόπιμο να μην το δημοσιεύσουμε, αφού προσωπικές ιδιωτικές συνομιλίες δεν αποτελούν σοβαρά δημοσιογραφικά πειστήρια για συγγραφή ενός ρεπορτάζ. Παρόλα αυτά, είδαμε ότι αργότερα διέρρευσε σε άλλα τοπικά μέσα και προχωρήσαμε και εμείς στην δημοσίευσή του.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!