Με επιστολή του, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου Καβάλας εκφράζει την αγανάκτηση των μελών του αλλά και των κατοίκων της περιοχής μετά από το κλείσιμο του καταστήματος στη Νέα Πέραμο.
Στην επιστολή αναφέρεται το εξής:
“Την απόφαση παραχώρηση του Ταχυδρομικού Κώδικα της περιοχής στο πρακτορείο πόρτα-πόρτα της Ελευθερούπολης αδυνατούμε να την κατανοήσουμε. Γνωρίζατε ότι ο ταχυδρομικός πράκτορας “Ελευθεραί” είχε την πρόθεση ανθίζει κατάστημα πόρτα-πόρτα παράλληλα με το ταχυδρομείο στο κέντρο της Νέας Περάμου και να έχουμε άμεση επαφή μαζί του.
Με την απόφασή σας είμαστε υποχρεωμένοι σε περίπτωση που δεν μας βρει ο πράκτορας από την Ελευθερούπολη να μεταβούμε εκεί διανύοντας μια απόσταση πολλών χιλιομέτρων το οποίο είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο ταυτόχρονα για μας. Επιπλέον παρατηρούμε μια διαρκή υποβάθμιση της περιοχής σε σχέση με το ταχυδρομικό έργο και την εξυπηρέτηση μας.
Παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας διότι σε διαφορετική περίπτωση η συνεργασία των μελών μας με τα ΕΛΤΑ θα γίνει προβληματική και ίσως διακοπεί μεμονωμένα ή συνολικά όπως μας ενημέρωσαν επαγγελματίες.”