Στις Κρηνίδες, για το 5ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων, η Μελίνα Ασλανίδου (φωτογραφίες)

Must Read

image_print

Στις Κρηνίδες βρέθηκε, την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026, η γνωστή ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου προκειμένου να τραγουδήσει στο πλαίσιο του 5ου Μουσικού Σταυροδρομίου Φιλίππων -μιας διοργάνωσης που έλαβε χώρα με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, του δήμου Καβάλας, της ΠΕ Καβάλας και του Επιμελητηρίου.

Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει νωρίτερα με λαϊκό πρόγραμμα (με τον Μάκη Χιδίρογλου) και με ποντιακό πρόγραμμα (με τον Ανέστη Ραμπίδη και τον Άγγελο Λάμπογλου). Το “κύριο πιάτο” της βραδιάς, ωστόσο, ήταν η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία προσέλκυσε αρκετό κόσμο (συμπεριλαμβανόμενου, βέβαια, και αυτού που επέλεξε να καθίσει στα τραπέζια των καταστημάτων εστίασης).

Δελτίο τύπου από τον δήμο Καβάλας

Ήταν μία βραδιά που τα είχε όλα: Παλμό, κέφι και ζωντάνια, για περισσότερες από δύο ώρες!

Η Μελίνα Ασλανίδου, στο απόγειο της καλλιτεχνικής της καριέρας, μάγεψε τους εκατοντάδες θαυμαστές της με τραγούδια που άφησαν εποχή στο ελληνικό πεντάγραμμο και με γνωστά άσματα της πλούσιας μουσικής μας παράδοσης!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Άρις Πετράκης

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου στο κέντρο των Κρηνίδων, ταξίδεψαν στο χρόνο και θυμήθηκαν ξανά στίχους και μελωδίες, μέσα από τις οποίες έζησαν τις πιο έντονες στιγμές της ζωής τους!

Το 5ο Μουσικό Σταυροδρόμι Φιλίππων, απότοκος της εξαιρετικής συνεργασίας του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, του Δήμου Καβάλας, της Π.Ε. Καβάλας και του Επιμελητηρίου Καβάλας, μπήκε στη λίστα των σημαντικότερων μουσικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού, ενώ παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής να πάρουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, μια βαθιά οικονομική ανάσα!

Ο διπλός στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης επετεύχθη, καθώς οι Κρηνίδες απέκτησαν ισχυρό πολιτιστικό εκτόπισμα, με απαράμιλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά, και έγιναν πλέον σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη του τόπου μας!

Must Read

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Λουτρά Ελευθερών: Ουδέν νεότερο από τη διαιτησία, ενώ συνεχίζεται η εγκατάλειψη

Υπό αναμονή τελεί η περιφέρεια ΑΜΘ για τα Λουτρά Ελευθερών, καθώς η επιτροπή διαιτησίας στην οποία έχει προσφύγει προκειμένου...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία