Στις 29 Ιουνίου ο 2ος αγώνας Coast to Coast στην Κεραμωτή

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου [ΣΔΥΝ] σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στην παραλία («αμμόγλωσσα») της Κεραμωτής τρεις (3) αγώνες με την ονομασία Coast to Coast Running Challenge 10 & 5 km + 1 km (παιδικός).

Ο ΣΔΥΝ υπόσχεται «μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία πλάι στο κύμα», στο ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Για τους αγώνες έχει προβλεφθεί ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε τρία σημεία, ενώ θα υπάρχει Barbeque και μουσική από γνωστούς DJ, και πολλές άλλες εκπλήξεις σε όλους όσους συμμετέχουν.

Στον χώρο αφετηρίας-τερματισμού, θα υπάρχουν σκίαστρα, χώροι αποδυτήριων, χημικές τουαλέτες, άφθονες μπύρες, σουβλάκια, φρούτα, μουσική με dj, «γιατί δεν θέλουμε μόνο να τρέξετε, θέλουμε να περάσετε καλά, εσείς, και όλοι οι συνοδοί σας, δωρεάν και με πολύ κέφι, οι εθελοντές μας θα είναι εκεί για ό,τι χρειαστείτε», αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες Coast to Coast Running Challenge του 2023 είχαν εγγραφεί εκατοντάδες δρομείς από Θεσσαλονίκη, Βέροια, Λάρισα, Ξάνθη, Καβάλα, Πετρούσα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς και αλλού!