Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: "Αφήστε ήσυχο τον Α.Ο.Κ."

Posted On Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 12:21 Γράφτηκε από τον

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί, εντέχνως θεωρούμε, μία φημολογία σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, πια πρόσωπα βρίσκονται οικονομικά πίσω από τη σημερινή διοίκηση και γενικότερα, επιχειρείται να δημιουργηθεί μία εικόνα πλασματική, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αλλοίωσης της σημερινής εικόνας.

Ακούσαμε και εμείς να λέγεται αριστερά και δεξιά ότι πίσω από τα πρόσωπα που διοικούν σήμερα την ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, ότι βρίσκονται εφοπλιστές, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας ή ακόμη και ιδιοκτήτες ΠΑΕ του κέντρου ή της συμπρωτεύουσας.

Είναι γεγονός ότι όλα αυτά αποτελούν μυθεύματα, φαντασιώσεις, όνειρα θερινής νυκτός, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κυρίως ψέματα και δημιουργήματα κάποιων οι οποίοι θέλουν να βλάψουν την ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965,. Θέλουν να προσβάλλουν την ιστορία της ομάδας, τους φιλάθλους της και κυρίως αποσκοπούν στο να βάλουν εμπόδια στο μέλλον της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση του  δημόσια να διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε είδους τέτοιες φήμες, κάθε είδους ψευδής ειδήσεις.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, ανήκε ανήκει και θα ανήκει για μία ΖΩΗ στους Καβαλιώτες. Ανήκε και θα συνεχίσει να ανήκει μόνο στην Καβάλα και σε κανέναν άλλον

Διοικείται αποκλειστικά και μόνο σε Καβαλιώτες επιχειρηματίες με ονοματεπώνυμο, ανθρώπους της καθημερινότητας που ζούνε και αναπνέουν στην Καβάλα, από επαγγελματίες που μάχονται και επαγγελματικά δραστηριοποιούνται καθημερινά για να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα τους, διοικείται από ανθρώπους του μόχθου που κυκλοφορούν στην κοινωνία της Καβάλας ή του νομού και όλοι τους γνωρίζουν.

ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ επίσης κατηγορηματικά, ότι όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα στο «τιμόνι» της ομάδας, που πολλές φορές βάζουμε τον Α.Ο.Κ. πιο πάνω από τις οικογένειες μας, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγάλουμε σε πέρας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια όλοι μαζί και παραμένουμε και σήμερα μία γροθιά.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965, ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στέλνουμε μήνυμα στους εμπνευστές των κατά την φαντασία τους μυθευμάτων: «Αφήστε ήσυχο τον Α.Ο.Κ.».

Τέλος διαβεβαιώνουμε σε όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους και μη, επώνυμους και απλούς πολίτες,

Ότι όλοι μαζί, ενωμένοι θα οδηγήσουμε και πάλι τον Α.Ο.Κ. εκεί που πρέπει να βρίσκεται και το καραβάκι στα λιμάνια που πρέπει να αξίζει να είναι. Για αυτό πρέπει να δείξουμε όλοι μαζί  την αγάπη και τον σεβασμό μας για την ομάδα που εκπροσωπεί αυτή την πόλη. Στήριξε την, βοήθησε την, χρειάζεται όλοι να είμαστε κοντά της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • ΑΟ Καβάλα: Μοίρασαν εισιτήρια σε μαθητές του 4ου και του Ειδικού Γυμνασίου Καβάλας 99e667d9bf52e197c7e06e89f0f88d80 M

  Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 τις σχολικές μονάδες του 4ου Γυμνάσιου και του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Καβάλας και μοίρασε στους μαθητές τους, συνολικά 200 μαθητικά εισιτήρια, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα με την ΠΑΕ Βέροια, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 16:00.

  Η όλη δράση αναπτύχθηκε παρουσία του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καβάλας κ. Απόστολου Βαγενά, των Διευθυντών των δύο σχολικών μονάδων κ.κ. Αθανάσιο Κώστα και Κυριάκο Παπαδόπουλο, των εκπαιδευτικών, των οποίων η φιλοξενία ήταν μοναδική, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης από την Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965,  των μαθητών ώστε να «αγκαλιάσουν» τον Α.Ο.Κ., να έρχονται στο στάδιο, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και να αγαπήσουν ακόμη πιο πολύ της ομάδα μας και τον αθλητισμό. Από την πλευρά τους οι μαθητές και των δύο σχολικών μονάδων της Καβάλας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία μας, είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, τους χειροκρότησαν, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους έδωσαν τις ευχές τους για πολλές επιτυχίες στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της FootballLeague.

  Οι στιγμές ομολογουμένως ήταν μοναδικές και το σίγουρο είναι ότι τα μέλη της αντιπροσωπείας της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 «εισέπραξαν» την αγάπη όλων για τον Α.Ο.Κ., μία εξαιρετική φιλοξενία και πλημμύρισαν από συναισθήματα μοναδικά τα οποία απλόχερα μόνο τα παιδιά μπορούν να προσφέρουν.

  Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Καβάλας ενώ να σημειωθεί ότι εκτός από τα 200 μαθητικά εισιτήρια δόθηκε και μία μπάλα ποδοσφαίρου σε κάθε σχολική μονάδα.

  Την αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965, αποτελούσαν ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Διαμαντής Κωνστατάρας, ο  υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Πέτρος Πετρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Γαβριηλίδης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γεώργιος Μαϊδανός, Βαγγέλης Κέρθι και Βασίλειος Παπαδόπουλος.

  Στην ολοκλήρωση της δράσης όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 20 Οκτωβρίου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 16:00 για το παιχνίδι με την ΠΑΕ Βέροια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της FootballLeague.

  Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 κάνει γνωστό ότι η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.

 • Αυτοψία...γνωριμίας από την "Εγνατία Οδό" στην γέφυρα - Ακόμα δεν ξέρουμε τα αίτια κατάρρευσης! D932c240f3929bfacf622f12b84666b0 M

  Την πρώτη αυτοψία μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ύψους 831.000 € με την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης τεχνικό κλιμάκιο της "Εγνατία Οδός Α.Ε.". Η αυτοψία διενεργήθηκε στο πλαίσιο της συλλογής δεδομένων απαραίτητων για την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην πόλη της Καβάλας και το τι μέλλει γενέσθαι με την γέφυρα (αν δηλ. αποκατασταθεί το τμήμα που κατέρρευσε ή αν χρειαστεί να κατασκευαστεί νέα γέφυρα ή αν χρειαστεί να διευρυνθεί ο δρόμος που υπάρχει σήμερα).

  Η αυτοψία είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα (ενδεικτικά να πούμε ότι ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας ΠΕ Καβάλας Θωμάς Καραββάς, ο οποίος έδωσε το παρον, μίλησε για "αυτοψία γνωριμίας" και παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την γέφυρα από την ημέρα που κατέρρευσε), ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαν να εξαχθούν σοβαρά συμπεράσματα από αυτή την πρώτη παρουσία των μηχανικών. Οι τελευταίοι, ωστόσο, διαβεβαίωσαν ότι έχουν λάβει εντολές από την διοίκηση της "Εγνατία Οδός Α.Ε." να προχωρήσουν με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό στην συλλογή των δεδομένων και την παρακολούθηση της εκπόνησης των μελετών (η οποία θα γίνει από εξωτερικούς μελετητές). Όταν, βέβαια, ερωτήθηκαν για το πότε εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν οι μελέτες αρκέστηκαν στο να παραπέμψουν στις προθεσμίες που έχουν τεθεί από την προγραμματική σύμβαση.

  Όλα αυτά την ώρα που μέχρι σήμερα δεν έχει καν ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που θα φανερώσει και τα ακριβή αίτια για την κατάρρευση της γέφυρας -διότι δεν έχουν βρεθεί τα απαραίτητα χρήματα (περ. 39.000 €) για την λήψη δειγμάτων από την γέφυρα και την ανάλυσή τους σε ειδικό ιδιωτικό εργαστήριο...

 • Η φωτογραφία της ημέρας: Όσοι και αν εργάζονται στην καθαριότητα, δεν θα γίνουμε εμείς άνθρωποι... 1aafd4de3be71ca85f4a0f7d8ee5f0fc M

  Η φωτογραφία του άρθρου ελήφθη πίσω από το παλιό δικαστικό μέγαρο και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο ότι σημασία δεν έχει, τελικά, το πόσοι εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας αλλά το πόσο διατεθειμένοι είμαστε ως πολίτες να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή.

  Όπως μπορείτε να δείτε, οι πεταμένες σακούλες, τα πεταμένα χαρτιά και τα πεταμένα σελοφάν από κουτιά (μεταξύ άλλων) αποτελούν καθημερινή εικόνα για όλους τους Καβαλιώτες. Και αυτό δεν το αντικρίζουμε μόνο σε εκείνο το σημείο αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της πόλης.

  Το πρόβλημα είναι ότι τα λέμε εδώ και χρόνια, αλλά μυαλό δεν λέμε να βάλουμε ως πολίτες...

Brevet Fillipoi Slow

Insta

146542863

 

Nautical Club Of Kavala Logo

  44493438 1978268539139579 1920803640713412608 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Emedia

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας