Στο σκοτάδι πολλοί δρόμοι στην Καβάλα – Πρόβλημα με τον οδοφωτισμό

Όχι πως τις άλλες φορές ήταν σε καλή κατάσταση ο οδοφωτισμός της Καβάλας, αλλά το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου 2025 η κατάσταση χειροτέρεψε, με πάρα πολλές περιοχές της πόλης να στερούνται οδοφωτισμού.

Σχετικές διευκρινίσεις έδωσε, μέσω των social media, ο δημοτικός σύμβουλος (με την παράταξη του δημάρχου Θ. Μουριάδη) Σωτήρης Τσεκμέζογλου

Σημαντικό τμήμα του οδοφωτισμού της πόλης μας είναι εκτός λειτουργίας λόγο βλάβης στον κεντρικό δέκτη του ΔΕΔΔΗΕ. Η βλάβη μάλλον προέκυψε από το πρόβλημα του μετασχηματιστή στο ΚΥΤ Περιγιαλίου, που συνέβη σήμερα το μεσημέρι. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρεί για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμος Καβάλας:

Σημαντικό τμήμα του οδοφωτισμού της πόλης μας είναι εκτός λειτουργίας, λόγω της βλάβης που σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον κεντρικό δέκτη του ΔΕΔΔΗΕ. Η επιχείρηση αποκατάστασης της βλάβης από το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη.