Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Προγραμματίζονται διακοπές υδροδότησης στη Νέα Πέραμο – “Σιγή ιχθύος” από την ΔΕΥΑ Παγγαίου

Must Read

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την ΔΕΥΑ Παγγαίου να προγραμματίζει διακοπές στην παροχή νερού στη Νέα Πέραμο μέσα στην επόμενη εβδομάδα (και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 2 ως και την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2020), λόγω καθαρισμού της κύριας δεξαμενής.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Kavala Portal, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο οποίος σημείωσε πως “ο χειμώνας αυτή είναι αρκετά κατάλληλη εποχή για τον καθαρισμό και την συντήρηση των δεξαμενών – μια διαδικασία απαραίτητη για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε ως ΔΕΥΑ Παγγαίου. Ο καθαρισμός θα γίνει σταδιακά και σε όλες τις άλλες δεξαμενές που βρίσκονται εντός των αρμοδιοτήτων της ΔΕΥΑ Παγγαίου”

Πάντως άξιο λόγου και απορίας είναι το γεγονός ότι μέχρι και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Παγγαίου, ούτε για τις μέρες αλλά ούτε και για τις ώρες που θα διακοπεί η παροχή νερού στη Νέα Πέραμο.

Must Read

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Α΄ και Β΄  ΕΠΣ Καβάλας, 18-19/03/2023: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας Αποτελέσματα (20η αγωνιστική) Αετός Οφρυνίου – ΑΕΚ Καβάλας 2-0

Βύρωνας Καβάλας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0: Ο Απόλλωνας την «φλυαρία», ο Βύρωνας την ουσία

Την νίκη με 2-0 στο Βερούλειο πήρε ο Βύρωνας Καβάλας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία