Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Μάχη μέχρι τέλους – Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο

Must Read

image_printΕκτύπωση

    Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας και την πανέμορφη πόλη μας, θα θέλαμε να συγχαρούμε την ΠΑΕ Ζάκυνθος, τους φιλάθλους της και την εξαιρετική της διοίκηση. Αυτή η δικαστική νίκη τους είναι μια σπουδαία εξέλιξη/απόφαση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Super League 2. Επίσης καλωσορίζουμε το εξώδικο του κ.Κούγια, καθώς θεωρούμε πως όλα όσα αναγράφει είναι σωστά και δίκαια.
     Η αμετάκλητη αυτή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την ΠΑΕ Ζάκυνθος, ουσιαστικά δικαιώνει και τον πολύμηνο αγώνα που κάνει η ομάδα της πόλης μας ώστε να συμμετάσχει στην νέα Super League 2. Η Καβάλα θα έπρεπε να είναι ήδη στην κλήρωση αλλά με υπαιτιότητα της διοργανώτριας αρχής, του κ.Λεωνίδα Λεουτσάκου και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η ομάδα μας απουσιάζει από αυτήν.
     Ακόμη και σήμερα η SL2 δεν μας έχει κοινοποιήσει καμία απόφαση και κανένα σκεπτικό σε ότι αφορά τους λόγους που η συμμετοχή μας δεν γίνεται δεκτή(;) ενώ η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 έχει λάβει εδώ και 25 ημέρες άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Παρά την προκλητική καθυστέρηση της ΕΠΟ (10 ημέρες) για να εξετάσει και τελικά να απορρίψει τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας, τα οποία αναγκαστήκαμε να παραδώσουμε με δικαστικό κλητήρα καθώς η Ομοσπονδία δεν δεχόταν – παρανόμως – να τα παραλάβει, αναμένουμε ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ της προσφυγής μας στην Ε.Ι.Μ (ΕΠΟ) και σε κάθε περίπτωση θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
    Η ΚΑΒΑΛΑ πρέπει να δικαιωθεί και έστω και την τελευταία στιγμή να πρυτανεύσει η δικαιοσύνη για μια ομάδα η οποία εκπροσωπεί το Νομό και συνεχίζει να παλεύει για να εξαργυρώσει το αυτονόητο δικαίωμα, αυτό που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους της περσινής Football League, την συμμετοχή της στην “φετινή ιστορική” (κατά τα λεγόμενα του κ. Λεουτσάκου) Super League 2.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Ψήφισμα κατά της συγχώνευσης σχολικών μονάδων από την Ένωση Γονέων Μαθητών Καβάλας

Στη δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Γονέων ΑΜΘ, της Ένωσης Γονέων Μαθητών Θάσου, της Ένωσης Γονέων Μαθητών Καβάλας και...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!