Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Και στο νομό Καβάλας οι απόπειρες εξαπάτησης με φόντο…τον κορωνοϊό!

Must Read

Μπορεί να έχει φτάσει, πλέον, στα όρια της φρενίτιδας η υπόθεση με τον νέο κορωνοϊό SARS–CoV-2 (μετά και τη γνωστοποίηση ότι τα θετικά σε αυτόν κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται -ως και αυτή την ώρα- στα 31), ωστόσο δύσκολα θα φανταζόμασταν πως όλο αυτό θα οδηγούσε ακόμα σε απόπειρες εξαπάτησης από επιτήδειους!

Και όμως, έγινε!

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε διαβάσει για καταγγελίες σε άλλες περιοχές της χώρας (όπως στην Κρήτη) για επιτήδειους που χρησιμοποιούν το πρόσχημα της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό με σκοπό να επισκεφτούν οικίες και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, όμως, είχαμε μια καταγγελία και στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Περάμου -από μια συμπολίτισσα που ανέφερε ότι ένας νεαρός άντρας ζήτησε να την επισκεφτεί στο σπίτι της με σκοπό…να της μιλήσει για τον νέο κορωνοϊό! Αντίστοιχες απόπειρες έχουν γίνει, σύμφωνα με μαρτυρίες, και σε άλλα σημεία του νομού Καβάλας, κάτι που κάνει τις αστυνομικές αρχές να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να ζητούν από τους πολίτες να καταγγέλλουν στην αστυνομία αντίστοιχα ύποπτα περιστατικά.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΔΑΝΕΙΑ: Εγγυητική Ευθύνη του Δημοσίου και νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρηματιών που έχουν λάβει – στο παρελθόν – δάνεια με την «Εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου » φιλοξενούμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!