Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Κώστας Χατζηεμμανουήλ: Κατάθεση ψηφοδελτίου για την παράταξη "Μόνο για τη Θάσο"

Posted On Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 00:21 Γράφτηκε από τον

Κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Καβάλας ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ "Μόνο για τη Θάσο". Το φάκελο του συνδυασμού κατέθεσε ο ίδιος ο κ. Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο Νίκο Γεωργαλή.

Αμέσως μετά την κατάθεση του φακέλου ο κ. Χατζηεμμανουήλ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι χαρούμενος που στον συνδυασμό μας συμμετέχουν τόσο, έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης όσο, και νέα παιδιά, νέοι άνθρωποι οι οποίοι είναι πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης στο νησί μας.

Καταθέσαμε ψηφοδέλτια του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και για όλες τις Κοινότητες της Θάσου, με εξαίρεση την Κοινότητα της Ποταμιάς. Εκεί προτιμήσαμε μέσα από το ψηφοδέλτιο συνεργασίας με ανεξάρτητους συμβούλους με την επωνυμία "Ενωτική Ελπίδα Μόνο για την Ποταμιά", να στείλουμε ένα μήνυμα ότι εμείς είμαστε έτοιμοι για την εποχή του Κλεισθένη. Διαθέτουμε την κουλτούρα, την επιθυμία και την πρόθεση να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, για την πρόοδο και την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας. Συνεργασία μόνο για τη Θάσο».

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας: 85% για την "Ενωτική Κίνηση Εμπόρων" Eac389ab87242075cbeeb1e97021ed92 M

  Με πολύ ικανοποιητικό ποσοστό συμμετοχής (530 ψήφοι επί συνόλου 639) ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η -διάρκειας 2 ημερών- εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Όπως αναμενόταν, η παράταξη "Ενωτική Κίνηση Εμπόρων" (του απερχόμενου προέδρου του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη) επικράτησε άνετα, με περισσότερους από 4 στους 5 ψηφοφόρους-μέλη του συλλόγου να την επιλέγουν!

  Αναλυτικότερα:

  Εγγεγραμμένοι Ψήφισαν Ποσοστό αποχής Άκυρα-Λευκά Έγκυρα
  639 530 17,05% 16 514
     
  Παράταξη Ψήφοι Ποσοστό
  Ενωτική Κίνηση Εμπόρων 440 85,6%
  Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Καβάλας 74 14,4%

   

 • ΥΠΑ για κεραία στο Υψάριο: "Καμία εντολή για αναστολή των εργασιών - Ενημερώσαμε τον δήμο Θάσου!" (εικόνες) 7f6a3e573bda0bff8568b4f80a0fced1 M

  Πριν από περίπου 3,5 εβδομάδες, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 107 ετών από την απελευθέρωση της Θάσου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε τοποθετηθεί (αυτοβούλως, χωρίς να τεθεί σχετικό ερώτημα από τους δημοσιογράφους) σχετικά με το ζήτημα της υπό κατασκευή κεραίας λήψης σημάτων στην κορυφή του Υψάριου όρους στην Θάσο. Ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε τονίσει με έμφαση ότι «η κεραία δεν θα εγκατασταθεί στο νησί. Αναλάβαμε τη σχετική πρωτοβουλία -σε συνεννόηση βέβαια με τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών- κι αυτή τη στιγμή, αναστέλλεται κάθε σχεδιασμός έως ότου να εξηγήσουν σε εμάς και στο λαό της Θάσου περί τίνος ακριβώς πρόκειται.»

  Φαίνεται, όμως, πως στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας -η οποία και έχει αναλάβει την κατασκευή της κεραίας- επικρατεί μια εντελώς διαφορετική αντίληψη, καθώς ναι μεν τα στελέχη της δηλώνουν πλήρως ενήμερα για τις δηλώσεις Παναγιωτόπουλου, πλην όμως ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή για αναστολή των εργασιών!

  Οι ερωτήσεις που θέσαμε

  Μετά τις δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου, και με αφορμή την διαπίστωση ότι οι εργασίες για την ανέγερση της κεραίας συνεχίζονταν κανονικά -στην πορεία, μάλιστα, προέκυψε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε την ένταξη του όλου έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020" με δημόσια δαπάνη ύψους 297.672,96 € (πατήστε εδώ για να δείτε την ανάρτηση της έγκρισης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ)- αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, θέτοντας -την 1η Νοεμβρίου 2019- μια σειρά από ερωτήματα σχετικά τόσο με την κεραία και τον λόγο για τον οποίο αποφασίστηκε η εγκατάστασή της στο Υψάριο όσο και για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

  Οι ερωτήσεις που θέσαμε ήταν οι εξής (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με τον όρο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 'βαφτίσαμε', για τις ανάγκες των ερωτήσεων, το όλο έργο):

  α) Ποιος είναι ο τύπος της κεραίας που θα εγκατασταθεί στην εν λόγω θέση (αν π.χ. θα είναι κεραία αποκλειστικά για λήψη σημάτων ή και για εκπομπή) ;

  β) Ποιες θα είναι οι συχνότητες των σημάτων που θα λαμβάνονται ή θα εκπέμπονται από την εν λόγω ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

  γ) Ποια είναι η σκοπιμότητα για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των οικίσκων, του Η/Μ εξοπλισμού και ιστών; Ποια, δηλαδή, θα είναι η χρησιμότητα του έργου;

  δ) Για ποιον λόγο η περίφραξη της ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ θα είναι “νατοϊκού τύπου”;

  ε) Με ποιο σκεπτικό επιλέχθηκε η συγκεκριμένη τοποθεσία για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Υπήρχαν και άλλες θέσεις που εξετάστηκαν από την ΥΠΑ;

  στ) Με δεδομένο ότι η κορυφή του Υψάριου όρους έχει ενταχτεί στο δίκτυο NATURA 2000, ποιο θα είναι το γενικότερο οικολογικό αποτύπωμα για την ευρύτερη περιοχή από την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

  ζ) Στις 18 Οκτωβρίου 2019 ο υπουργός Εθνικής Αμύνης (και βουλευτής Καβάλας της «Νέας Δημοκρατίας») Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, στο περιθώριο της παρουσίας του στην Θάσο με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την Απελευθέρωση της νήσου, δήλωσε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι «αναλάβαμε τη σχετική πρωτοβουλία -σε συνεννόηση βέβαια με τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών- κι αυτή τη στιγμή, αναστέλλεται κάθε σχεδιασμός έως ότου να εξηγήσουν σε εμάς και στο λαό της Θάσου περί τίνος ακριβώς πρόκειται.»

  (μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δήλωση στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης: http://www.mod.mil.gr/anakoinoseis-typoy/paroysia-yetha-nikolaoy-panagiotopoyloy-stis-eortastikes-ekdiloseis-gia-ti-0)

  Πέραν από αυτήν την δήλωση (για την οποία, εξ όσων γνωρίζουμε, έχετε ενημερωθεί μέσα από τα ΜΜΕ)

  • λάβατε –ως Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας- κάποια επίσημη ενημέρωση ότι υπήρξαν επαφές μεταξύ των υπουργείων Μεταφορών και Εθνικής Αμύνης για την αναστολή των εργασιών και του σχεδιασμού για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
  • Ακόμα περισσότερο, λάβατε κάποια σχετική εντολή από το υπουργείο Μεταφορών –στο οποίο υπάγεται η υπηρεσία- ή (και) το υπουργείο Εθνικής Αμύνης για αναστολή των εργασιών και του σχεδιασμού για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

  η) Το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου συνεδρίασε στις 26 Σεπτεμβρίου και ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα διαμαρτυρίας ως προς την εγκατάσταση κεραιών της Υ.Π.Α. στο όρος Υψάριο, ενώ δήλωσε την αντίθεσή του για την τοποθέτηση οποιονδήποτε κεραιών στην συγκεκριμένη τοποθεσία (την απόφαση μπορείτε να την διαβάσετε στο παρακάτω link: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A6%CE%941%CE%A9%CE%A1%CE%94-%CE%9A7%CE%A9?inline=true)

  Με δεδομένη τόσο αυτή την απόφαση όσο και την προαναφερθείσα δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικόλαου Παναγιωτόπουλου -ο οποίος, πέραν των όσων αναφέραμε στο ερώτημα (ζ), συμπλήρωσε ότι:

  […]δεν έχει προηγηθεί ενημέρωση, με έλλειψη σεβασμού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας προς το λαό της Θάσου[…]

  […]αναστέλλεται κάθε σχεδιασμός έως ότου να εξηγήσουν σε εμάς και στο λαό της Θάσου περί τίνος ακριβώς πρόκειται.[…]

  […]Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα πρέπει να εξηγήσει τι ακριβώς έρχεται να κάνει. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει επαρκώς και μη κάνοντάς το επαρκώς νομίζω ότι λειτουργεί και με ασέβεια απέναντι στην τοπική κοινωνία. Ας έρθει λοιπόν, να μας εξηγήσει, ας μην πετά το «μπαλάκι», να δούμε τι ακριβώς έχουμε.[…]

  σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προκειμένου να ενημερώσει τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου όσο και την τοπική κοινωνία για την αναγκαιότητα της ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;

  Τι απάντησε η ΥΠΑ

  Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας απέστειλε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας την Τρίτη 12 Νοεμβρίου. Το απαντητικό έγγραφο φέρει την διαβάθμιση "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ" (κάτι που, αν μη τι άλλο, μάς προκαλεί απορία) και έχει υπογραφτεί από τον γενικό διευθυντή αερομεταφορών Χρήστο Παπαγεωργίου. Αξίζει να τονίσουμε πως η Γενική Διεύθυνση Αερομεταφορών είναι μια από τις 3 διευθύνσεις που υπάγονται στην Κεντρική Υπηρεσία της ΥΠΑ (μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε το οργανόγραμμα της ΥΠΑ). Αυτό μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η απάντηση δόθηκε από ένα απ'τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

  Στην απάντησή της η ΥΠΑ τονίζει -μεταξύ άλλων- ότι η επιλογή της κορυφής στο Υψάριο έγινε κατόπιν ερευνών που απέδειξαν ότι το σήμα που θα λαμβάνεται από την κεραία δεν θα υφίσταται παρεμβολές (κάτι που θα συνέβαινε αν η κεραία τοποθετείτο πλησίον του χώρου του ΟΤΕ στην θέση "Τούμπα") και ότι το σήμα που θα λαμβάνεται θα εντάσσεται στην αεροναυτική ζώνη συχνοτήτων VHF (118 ως 137 MHz). Επίσης, σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν έχει αντίρρηση για την τοποθέτηση μόνιμου σταθμού μέτρησης της λαμβανόμενης ακτινοβολίας.

  Ωστόσο το πλέον ενδιαφέρον σημείο είναι το κλείσιμο του απαντητικού εγγράφου, στο οποίο ξεκαθαρίζεται ότι:

  [Η ΥΠΑ] μέχρι σήμερα δεν έχει δεχθεί σχετική οδηγία ή εντολή από τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την αναστολή εκτέλεσης του έργου.

  Ypsario Ypa Page 01

  Ypsario Ypa Page 02

  Ypsario Ypa Page 03

  Ypsario Ypa Page 04

  Τα συνοδευτικά έγγραφα

  Το απαντητικό έγγραφο συνοδεύεται από μια σειρά επιστολών που έχουν αποσταλεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε φορείς όπως το Υπουργείο Μεταφορών, τον δήμο Θάσου (με ημερομηνίες αποστολής την 24η Σεπτεμβρίου και την 7η Οκτωβρίου 2019), την Αστυνομική Διεύθυνση Θάσου (στις 7 Οκτωβρίου 2019) και την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (με ημερομηνία αποστολής την 1η Νοεμβρίου 2019). Οι επιστολές αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον -ειδικά αν τοποθετηθούν σε χρονολογική σειρά (αυτό θα πράξουμε στην συνέχεια).

  20 Σεπτεμβρίου 2019, παραλήπτης: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

  Ενημερωτικό σημείωμα με πληροφορίες για το έργο

  Ypsario Ypa Page 05

  Ypsario Ypa Page 07

  Ypsario Ypa Page 09

  Ypsario Ypa Page 11

  Ypsario Ypa Page 13

  24 Σεπτεμβρίου 2019, παραλήπτης: δήμος Θάσου και Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδας και Θάσου

  Το περιεχόμενο αυτής της επιστολής είναι ίδιο με αυτό της προαναφερθείσας επιστολής που παραδόθηκε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η ημερομηνία αποστολής του στον δήμο Θάσου.

  Και αυτό διότι 2 ημέρες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου 2019, το δημοτικό συμβούλιο Θάσου ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα διαμαρτυρίας που συνέταξε και παρουσίασε η αρμόδια Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα. Ένα ψήφισμα στο οποίο, μεταξύ άλλων, γίνεται σαφής αναφορά για "σιγή ιχθύος των δημόσιων υπηρεσιών του Ελληνικού κράτους και της υπηρεσίας πολιτικής Αεροπορίας, και έλλειψη πληροφόρησης".

  Συνεπώς το δημοτικό συμβούλιο Θάσου ενέκρινε ομόφωνα ότι δεν είχε επίσημη ενημέρωση για το έργο στο Υψάριο από τις δημόσιες υπηρεσίες του Ελληνικού κράτους και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Όμως η επιστολή της ΥΠΑ καταδεικνύει 2 μέρες νωρίτερα η δημοτική αρχή Θάσου έλαβε έγγραφο ενημέρωσης για το έργο στο Υψάριο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας!

  Κατά συνέπεια, η νυν δημοτική αρχή Θάσου (υπό τον Λευτέρη Κυριακίδη) εμφανίζεται να γνώριζε -ή, τουλάχιστον, έλαβε γνώση- πολλά βασικά πράγματα για το έργο της κεραίας προτού καν διεξαχθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην οποία εγκρίθηκε το ψήφισμα!

  Όμως από την ίδια απάντηση προκύπτει ότι και η προηγούμενη δημοτική αρχή (υπό τον Κώστα Χατζηεμμανουήλ) δεν μπορεί να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι δεν γνώριζε για το έργο (αυτό έχει δηλώσει ο τέως δήμαρχος Θάσου)! Και αυτό διότι -όπως προκύπτει από την επιστολή- η περίληψη της διακήρυξης του διαγωνισμού για την επιλογή του αναδόχου δημοσιεύτηκε σε 3 εφημερίδες της Καβάλας...στις 30 Νοεμβρίου του περασμένου έτους -επί των ημερών, δηλαδή, της δημαρχίας του κ. Χατζηεμμανουήλ!

  Και όπως ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον τύπο και την τοπική αυτοδιοίκηση, μπορεί οι περιλήψεις των διακηρύξεων να περνάνε σχετικά απαρατήρητες, ωστόσο από νομικής -και πρακτικής- άποψης η δημοσιοποίηση της διακήρυξης ενός έργου ισοδυναμεί με δημόσια αναγγελία για το έργο -για την οποία όφειλαν να ενημερωθούν μέσα από τις τοπικές εφημερίδες!

  Ypsario Ypa Page 15

  Ypsario Ypa Page 17

  Ypsario Ypa Page 19

  Ypsario Ypa Page 21

  Ypsario Ypa Page 23

  7 Οκτωβρίου 2019, παραλήπτης: δήμος Θάσου

  Με το έγγραφο αυτό η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζητάει από τον δήμο Θάσου...να ενημερώσει τους κατοίκους για την σημασία του έργου! Πλέον, μετά και την δημοσιοποίηση της επιστολής της 24ης Σεπτεμβρίου (στην οποία, μάλιστα, παραπέμπει ρητά η ΥΠΑ), το έγγραφο αυτό αποτελεί απλά μια υπενθύμιση ότι η δημοτική αρχή γνωρίζει πολύ καλά για το έργο της κεραίας στο Υψάριο και οφείλει να ενημερώσει την τοπική κοινωνία! (Είναι ενδιαφέρον, πάντως, το γεγονός ότι με αυτές τις ενέργειες η ΥΠΑ ουσιαστικά "πετάει το μπαλάκι" στον δήμο, αφήνοντάς τον να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για κάτι που θα μπορούσε, ενδεχομένως, να πράξει η ίδια αυτοπροσώπως)

  Ypsario Ypa Page 25

  7 Οκτωβρίου 2019, παραλήπτης: Αστυνομική Διεύθυνση Θάσου

  Με το παρακάτω έγγραφο η ΥΠΑ ζητάει την βοήθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θάσου για την παροχή προστασίας προς διευκόλυνση των εργασιών στο Υψάριο.

  Ypsario Ypa Page 27

  24 Οκτωβρίου 2019, παραλήπτης: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

  Το έγγραφο αυτό εστάλη 6 ημέρες μετά την δήλωση Παναγιωτόπουλου, με την ΥΠΑ να ζητάει οδηγίες από το υπουργείο Μεταφορών για το τι θα πράξει στην συνέχεια (τονίζοντας ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και πως έχει ήδη εγκριθεί η χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ)

  Ypsario Ypa Page 29

  Ypsario Ypa Page 31

  1 Νοεμβρίου 2019, παραλήπτης: περιφέρεια ΑΜΘ, γραφείο περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου

  Σε παλαιότερη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είχε τονίσει πως χρειαζόταν περαιτέρω ενημέρωση από την ΥΠΑ για το έργο της κεραίας στο Υψάριο.

  Η απάντηση στο αίτημά του κ. Μέτιου έρχεται μέσα από το παρακάτω έγγραφο, στο οποίο η ΥΠΑ επισυνάπτει (όπως φαίνεται από το πεδίο ΣΧΕΤ) και την επιστολή που απέστειλε στις 24 Σεπτεμβρίου στον δήμο Θάσου. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει τεθεί εκ νέου στον κ. Μέτιο το ερώτημα αν έχει ενημερωθεί από την ΥΠΑ, ωστόσο άπαξ και τεθεί από οποιονδήποτε θα πρέπει ο κ. Μέτιος να απαντήσει θετικά -δεδομένου ότι η ΥΠΑ έχει προχωρήσει σε πλήρη ενημέρωση!

  Ypsario Ypa Page 33

  Ypsario Ypa Page 34

  Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας: "Και συνεχίζουμε και δίνουμε παράταση"

  Και για το "κλείσιμο" θα προσθέσουμε μια απόφαση που έλαβε την περασμένη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με την οποία εγκρίνει το αίτημα του αναδόχου για παράταση των εργασιών για την εγκατάσταση της κεραίας στο Υψάριο. Δεν διευκρινίζεται το ακριβές χρονικό διάστημα που ζητήθηκε από τον εργολάβο, ωστόσο αυτό που είναι πλέον ξεκάθαρο (και τυπικά) είναι ότι το έργο συνεχίζεται κανονικά (παρά τις δημόσιες δηλώσεις περί αναστολής).

  Πατήστε εδώ για να δείτε την ανάρτηση της απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ

 • Ηλίας Χάϊτας: Γιατί να με ψηφίσετε στις εκλογές για τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας Df83bdc15a50b0ef10ac5d5f6c49441d M

  Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

  Μετά από 30 έτη παρουσίας μου στην αγορά της Καβάλας,όντας έμπορος 2ης γενιάς και έχοντας πάντα ενδιαφέρον για την επαγγελματική μας κοινότητα,πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον Καβαλιώτικο Επιχειρηματικό Κόσμο.

  Και βεβαίως,ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος μου αυτός ήταν να συστρατευθώ με την ομάδα του φίλου και συναδέλφου,Β.Λεμονίδη:"Ενωτική Κίνηση Εμπόρων",ο οποίος έχει καταφέρει επί προεδρίας του πολλά επιτεύγματα για την αγορά μας με κυριότερο αυτό της "Λευκής Νύχτας",επιτυγχάνοντας την επιχειρηματική μας αναβίωση. 

  Τα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που συνοδεύουν την καθημερινότητά μας τα τελευταία δέκα χρόνια,έχουν επηρεάσει εμάς τους ίδιους,τις οικογένειές μας σε τέτοιο βαθμό,που μας διακατέχει πλέον η αγωνία,η ανασφάλεια,η απαισιοδοξία,ο οικονομικός και κοινωνικός μας μαρασμός. 

  Ήρθε η ώρα,όλα αυτά να αλλάξουν!

  Ήρθε η ώρα,να επανακτήσουμε τον δυναμισμό μας,το χαμόγελο και την ασιοδοξία που πάντα χαρακτήριζαν εμάς τους εμπόρους! 

  Σας καλώ,να με τιμήσετε με τη ψήφο σας στις 14-15 Νοεμβρίου στις εκλογές του Ε.Σ.Κ.,για να πραγματοποιήσουμε αυτούς τους στόχους όλοι μαζί! 

  Με τιμή, 

  Ηλίας Χάιτας

Insta

146542863

 

Nautical Club Of Kavala Logo

  44493438 1978268539139579 1920803640713412608 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Emedia

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας