Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Νέο Ζυγός: “Ανύπαρκτοι όλοι τους, μάς έχουν ξεχάσει” (φωτογραφίες)

Must Read

Οι πρόσφατες ισχυρές βροχοπτώσεις έφεραν για μια ακόμα φορά στην επιφάνεια την εγκατάλειψη που ζουν εδώ και πολλά χρόνια οι κάτοικοι του Νέου Ζυγός.

Άνθρωποι που ήρθαν στην Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του 90 (προερχόμενοι από την πρώην ΕΣΣΔ), και που μετά από τόσα χρόνια συνεχίζουν να νιώθουν (δικαίως) πως άπαντες οι “αρμόδιοι” τούς άφησαν στην τύχη τους, σε έναν οικισμό που ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, χωρίς ασφαλτοστρωμένους δρόμους, χωρίς οργανωμένο σύστημα απομάκρυνσης όμβριων υδάτων (και με το μέλλον των κατοικιών τους να είναι σήμερα αβέβαιο, λόγω αδυναμίας να εξοφλήσουν τα δάνεια που έλαβαν για την οικοδόμησή τους).

Με αφορμή, λοιπόν, τις τελευταίες βροχοπτώσεις (που μετέτρεψαν για μια ακόμα φορά τους δρόμους του Νέου Ζυγός σε νερόλακκους), οι διαχειριστές του προφίλ “Κοινότητα Ζυγού Καβάλας” στο Facebook προχώρησαν σε μια αρκετά επιθετική ανάρτηση, στην οποία κατηγορούν όλους τους “αρμόδιους” πως εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έχουν επιδείξει κανένα ενδιαφέρον για το Νέο Ζυγός.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας (βίντεο)

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας, με πάνω από 10 τρακτέρ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 αγρότες που συμμετέχουν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!