Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Μυρτώ Φουρουντζόγλου: Η μαθήτρια που “σάρωσε” στις Πανελλαδικές εξετάσεις στον νομό Καβάλας

Must Read

Οι βαθμολογίες όσων έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν αναρτηθεί, από χτες το μεσημέρι, και χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ζουν ήδη με το όνειρο της φοίτησης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος – αλλά και με αυτό της φοιτητικής ζωής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται γύρω από τους υποψήφιους που έχουν λάβει τις υψηλότερες βαθμολογίες – με τα γραπτά τους να αγγίζουν το “τέλειο”.

Μια από αυτές τις υποψήφιες είναι και η -μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Καβάλας- Μυρτώ Φουρουντζόγλου, η οποία με 19110 μόρια “έκοψε το νήμα” στην “κούρσα” των βαθμολογιών σε όλο τον νομό Καβάλας -κερδίζοντας, παράλληλα, μια από τις πρώτες θέσεις στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, και δικαιώνοντας όλες και όλους όσους πίστεψαν στις δυνατότητές της!

Συγχαρητήρια Μυρτώ, να είσαι πάντα καλά, καλή σταδιοδρομία να έχεις, και με την ευχή να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου!

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας (βίντεο)

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας, με πάνω από 10 τρακτέρ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 αγρότες που συμμετέχουν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!