Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μακάριος Λαζαρίδης: «Θα προσδώσουμε στην Παναγία την αξία που της αρμόζει»

Must Read

Πρωτοβουλία για την ανεύρεση κονδυλίων μέσα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Π.Ε.Π.) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την αναβάθμιση της συνοικίας της Παναγίας, ανέλαβαν από κοινού ο   Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κ. Αντωνιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, συγκάλεσαν σύσκεψη στο γραφείο του κ. Αντωνιάδη στην οποία συμμετείχαν οι κυρίες Έλενα Σαμουρκασίδου και Ιώ Χατζηβαρύτη, οι οποίες «έτρεξαν» το πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας, το οποίο απορρίφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας «Το Κάστρο» κ. Φ. Λαζαρίδης.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής διεμήνυσε ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διορθωθεί η «λαθεμένη και τραγική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καβάλας» να απορρίψει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης, ύψους πάνω από 4.000.000 ευρώ, για την υλοποίηση σημαντικών έργων στη χερσόνησο της Παναγίας, προς όφελος των κατοίκων της, αλλά και συνολικά της Καβάλας.  

Πρόγραμμα, που σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τις προτάσεις που κατατέθηκαν στην ημερίδα για την Παναγία, στις 16 Φεβρουαρίου 2019, από δημοτικές παρατάξεις που τελικά καταψήφισαν το πρόγραμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, τις επόμενες μέρες, μαζί με τον κ. Αντωνιάδη και τις υπεύθυνες του αρχικού προγράμματος, θα επισκεφθούν την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, «ούτως ώστε να εξετάσουμε τους τρόπους ανεύρεσης κονδυλίων από το Π.Ε.Π. για την αναβάθμιση της Παναγίας». Κλείνοντας ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του «ότι θα μπορέσουμε τελικά να προσδώσουμε την αξία που αρμόζει σε αυτή την ιστορική συνοικία της Καβάλας».

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!