Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Ο.Σ. Καβάλας 1933

Must Read

Tο περιαστικό δάσος της Καβάλας γέμισε με φωνές, χαρά και κέφι, από το πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933. Στην τελετή της κοπής που έγινε όπως κάθε χρόνο στο χώρο της Καλύβας Παπαβασιλείου, στη θέση Φουντουκλή, παραβρέθηκαν πάνω από 150 μέλη και φίλοι του συλλόγου κάθε ηλικίας, πολλοί απ’ τους οποίους προσήλθαν με τα πόδια ακολουθώντας τα μονοπάτια της περιοχής.

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου έδειξε για μια ακόμα φορά την αποδοχή που είχε η συνένωση όλων των ορειβατικών συλλόγων της πόλης μας, όπως τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Θόδωρος Παπαποστόλου. Επίσης ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην πλούσια δράση που είχε ο ορειβατικός σύλλογος της Καβάλας όλο το 2022 σε ορειβασία, αναρρίχηση, ορεινό τρέξιμο και σπηλαιολογία ενώ βραβεύτηκε και ο 12χρόνος αθλητής Μάρκος Βακόνδιος για τις επιτυχίες του στο άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης. Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα, βουνίσιο τσάι και ζεστό κρασί που προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Κάλεσμα φοιτητικών συλλόγων για κινητοποίηση στην Αλεξανδρούπολη

Η πλειοψηφία των φοιτητών έχει μιλήσει ήδη στις πιο μαζικές γενικές συνελεύσεις και κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών και έχει...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!