Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γυμνάσιο Πρίνου: Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ισλανδία

Must Read

Το διάστημα 3-9/3/2024 3 εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Πρίνου (οι Ε. Βουζανίδου, Β. Παπαδοπούλου και Δ. Ζώης) συμμετείχαν σε επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας με θέμα: «Εκπαιδευτικό σύστημα της Ισλανδίας – Επισκέψεις σε σχολεία» στο πλαίσιο εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+. Οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το εκπαιδευτικό σύστημα της Ισλανδίας με επισκέψεις σε σχολεία στο Ρέικιαβικ καθώς και με συναντήσεις και συζητήσεις τόσο με εκπαιδευτικούς όσο και με μαθητές των σχολείων.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του ισλανδικού έθνους με επισκέψεις σε χώρους και τόπους χαρακτηριστικούς της ισλανδικής κουλτούρας. Επίσης, η συνεργασία με εκπαιδευτικούς από 15 χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι συμμετείχαν στο σεμινάριο, αποτέλεσε μοναδική εμπειρία και ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και υιοθέτηση νέων καλών πρακτικών στον τομέα της εκπαίδευσης και της παιδαγωγικής.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΓΣ Ελευθερούπολης – Ερμής Σχηματαρίου 71-69: Πήρε το «θρίλερ» και έκανε το 1-0 – Στο Σχηματάρι για την πρόκριση στο final four (βίντεο)

Το 1-0 στα play off της Elite League έκανε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης, ο οποίος επιβλήθηκε με 71-69 του...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!