Κυριακή, 19 Μαρτίου, 2023

Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας: Κοπή πίτας με “βουτιά” στο παρελθόν και με τιμές στους πρωτοπόρους του (φωτογραφίες)

Must Read

Δεν ήταν μια απλή κοπή πίτας, από αυτές που έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια.

Ήταν μια ανασκόπηση στο παρελθόν, μια ευκαιρία για να τιμηθούν άνθρωποι που, χάρη στο μεράκι τους και την αγάπη τους για τη φωτογραφία, αποφάσισαν και ίδρυσαν πριν από 40 χρόνια τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας.

Έναν Φωτογραφικό Όμιλο που πλέον μπορεί να απαρτίζεται από νεαρότερα άτομα, αλλά που δεν ξέχασε ποτέ τους “πιονέρους” του, τους ανθρώπους που χάρη σε αυτούς γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο Όμιλος (αλλά και καθιερώθηκε στις συνειδήσεις των Καβαλιωτών).

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023, και στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν όσα ιδρυτικά μέλη του είναι σήμερα εν ζωή. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:

Αγγελόπουλος Χρήστος
Γαλανός Μανώλης
Καλογιώργης Θανάσης
Λαζαρίδης Θόδωρος
Κουτουπλής Σιδέρης
Μυτιληνός Γιώργος
Ναγκόρνος Ιωάννης
Παπατζικάκης Νίκος
Πατέλης Νίκος
Ταχτατζή Λαμπρινή
Τσιολάκης Θανάσης
Πολύζος Δημήτρης
Φιλιππίδου Δέσποινα
Χουσιάνης Παναγιώτης
Σκουραδάκης Σπύρος

Ιδιαίτερη τιμή, ωστόσο, επιφυλάχτηκε στον Γιώργο Βουλουτίδη, τον άνθρωπο που επί 40 χρόνια αποτέλεσε όχι απλά ένα από τα σημαντικότερα ιδρυτικά στελέχη του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας αλλά την “κόλλα” με την οποία “έδεσε” και παραμένει ζωντανός και ενεργός μέχρι και σήμερα. Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη: ο Γιώργος Βουλουτίδης αποτελεί πλέον και επίσημα επίτιμος πρόεδρος του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας.

Μετά την κοπή της πίτας (την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης -ο οποίος έκανε ειδική μνεία στην κόρη του Χριστίνα, η οποία πέρσι παρακολούθησε τα μαθήματα του Φωτογραφικού Ομίλου και φέτος φοιτά σε μια σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη-, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης ΑΜΘ Αρχέλαος Γρανάς) μοιράστηκαν τσουρεκάκια στους παρευρισκόμενους. Όσοι έτυχαν ένα από τα 12 φλουριά που περιέχονταν στα τσουρεκάκια έλαβαν, ως δώρα, φωτογραφικά βιβλία.

Must Read

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Α΄ και Β΄  ΕΠΣ Καβάλας, 18-19/03/2023: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας Αποτελέσματα (20η αγωνιστική) Αετός Οφρυνίου – ΑΕΚ Καβάλας 2-0

Βύρωνας Καβάλας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0: Ο Απόλλωνας την «φλυαρία», ο Βύρωνας την ουσία

Την νίκη με 2-0 στο Βερούλειο πήρε ο Βύρωνας Καβάλας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία