Κυριακή, 19 Μαρτίου, 2023

Η φωτογραφία της ημέρας: Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τις καύσεις καλαμιών

Must Read

Πριν καλά καλά φτάσουμε στα μισά του Μαρτίου ξεκίνησαν οι καύσεις καλαμιών στην περιοχή του Νέστου – ένα φαινόμενο που πλέον μόνο είδηση δεν αποτελεί, ούτε καν αντικείμενο σχολιασμού, καθώς εμείς μπορεί να προειδοποιούμε κάθε χρόνο πως οι καύσεις καλαμιών μπορούν άνετα να εξελιχτούν σε μεγάλες πυρκαγιές, κάποιοι συνεχίζουν να πράττουν σαν να μην τρέχει τίποτα.

Έτσι έγινε και σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2023, όταν αγρότες στην περιοχή του δήμου Νέστου έβαλαν φωτιά για να κάψουν καλάμια, με αποτέλεσμα να κληθούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης (αλλά και της Καβάλας) για να σβήσουν την πυρκαγιά που προκλήθηκε.

Δεν το συζητάμε βέβαια για τον καπνό (η φωτογραφία του άρθρου, τραβηγμένη από τον Άρη Χρηστίδη), αυτός για μια ακόμα φορά έφτασε ως την Καβάλα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχόλιο γράφοντος: Και εννοείται φυσικά πως, άμα ξεσπάσει καμιά μεγάλη φωτιά και καεί ολόκληρη η περιοχή, “θα φταίνε οι δημοσιογράφοι που τόσο καιρό δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπουκωμένοι από κρατικό χρήμα”…

Must Read

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Α΄ και Β΄  ΕΠΣ Καβάλας, 18-19/03/2023: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας Αποτελέσματα (20η αγωνιστική) Αετός Οφρυνίου – ΑΕΚ Καβάλας 2-0

Βύρωνας Καβάλας – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0: Ο Απόλλωνας την «φλυαρία», ο Βύρωνας την ουσία

Την νίκη με 2-0 στο Βερούλειο πήρε ο Βύρωνας Καβάλας απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία