Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Η φωτογραφία της ημέρας: Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τις καύσεις καλαμιών

Must Read

Πριν καλά καλά φτάσουμε στα μισά του Μαρτίου ξεκίνησαν οι καύσεις καλαμιών στην περιοχή του Νέστου – ένα φαινόμενο που πλέον μόνο είδηση δεν αποτελεί, ούτε καν αντικείμενο σχολιασμού, καθώς εμείς μπορεί να προειδοποιούμε κάθε χρόνο πως οι καύσεις καλαμιών μπορούν άνετα να εξελιχτούν σε μεγάλες πυρκαγιές, κάποιοι συνεχίζουν να πράττουν σαν να μην τρέχει τίποτα.

Έτσι έγινε και σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2023, όταν αγρότες στην περιοχή του δήμου Νέστου έβαλαν φωτιά για να κάψουν καλάμια, με αποτέλεσμα να κληθούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης (αλλά και της Καβάλας) για να σβήσουν την πυρκαγιά που προκλήθηκε.

Δεν το συζητάμε βέβαια για τον καπνό (η φωτογραφία του άρθρου, τραβηγμένη από τον Άρη Χρηστίδη), αυτός για μια ακόμα φορά έφτασε ως την Καβάλα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχόλιο γράφοντος: Και εννοείται φυσικά πως, άμα ξεσπάσει καμιά μεγάλη φωτιά και καεί ολόκληρη η περιοχή, “θα φταίνε οι δημοσιογράφοι που τόσο καιρό δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπουκωμένοι από κρατικό χρήμα”…

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Οι αγρότες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας (βίντεο)

Συμβολική πορεία διαμαρτυρίας, με πάνω από 10 τρακτέρ, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 αγρότες που συμμετέχουν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!