Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Φεύγει (μέχρι να επιστρέψει; ) ο Χαντιτάγκι από τον ΑΟ Καβάλα

Must Read

Κάποιοι λένε πως αιφνιδιάστηκαν από αυτή τη δήλωση…

Κάποιοι άλλοι λένε πως τα σημάδια είχαν φανεί τους τελευταίους 2 μήνες…

Κάποιοι άλλοι λένε πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει…

Κάποιοι άλλοι λένε πως “πήρε το φιλέτο (την Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας), τι να το κάνει το κόκκαλο (ΑΟΚ) ;”

Το ζήτημα είναι πως ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Καβάλα Άλεξ Χαντιτάγκι, 2 μόλις εβδομάδες μετά το μήνυμα που απέστειλε προς τους φιλάθλους της Καβάλας πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας (διαβάστε εδώ), δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου 2022 στο Facebook μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως αποχωρεί από τη διοίκηση του ΑΟΚ!

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Χαντιτάγκι επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στο δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” και των εργασιών που πρέπει να γίνουν σε αυτό, ενώ άφησε αιχμές τόσο για 2 μέλη της προηγούμενης διοίκησης της ομάδας για τη δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκονται ακόμα και σήμερα (σημειώνοντας πως παρά τη δέσμευσή τους για παραχώρηση των μετοχών του ΑΟΚ έναντι 1$, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία παραχώρηση) όσο και για τη μηδαμινή οικονομική στήριξη από την τοπική αγορά. Παράλληλα, εξέφρασε και την απογοήτευσή του για το γεγονός πως μέχρι και σήμερα έχουν δεσμευτεί μόλις 280 κάρτες διαρκείας από φιλάθλους του ΑΟΚ (Σχόλιο γράφοντος: Και πάλι καλά να λέει, από τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει όχι μόνο το ποιοι θα φορέσουν τη φανέλα με το “καραβάκι” στο στήθος αλλά ακόμα και το πού θα παίξει ο ΑΟΚ)

Το πλέον λυπηρό, όμως, μήνυμα που προκύπτει από την ανακοίνωση Χαντιτάγκι είναι πως (σύμφωνα με τον ίδιο) δηλώνει ανοιχτός για να επενδύσει σε άλλες ομάδες της Super League ή της Super League 2 (βέβαια, όσοι γνωρίζουν τα παρασκήνια δηλώνουν πως αντίστοιχες φήμες είχαν ακουστεί από καιρό)!

Και το δικό μας ερώτημα είναι: Να τον πιστέψουμε τον κ. Χαντιτάγκι; Να πιστέψουμε πως “This is the end” ή να περιμένουμε πως ο κ. Χαντιτάγκι θα εξελιχτεί σε ένα είδος “Γιάννη Μπύρου” (μιλάμε για τον επιχειρηματία που διοικούσε για χρόνια τη Δόξα Δράμας, ο οποίος κάθε χρόνο δήλωνε πως θα αποχωρούσε από το τιμόνι των “μαυραετών”) και πως σύντομα θα ανακοινώσει πως παραμένει στον ΑΟΚ;

Και ακόμα και αν γίνουν έτσι τα πράγματα, μπορούμε να τον πάρουμε στα σοβαρά;

Είναι πολλά τα ερωτήματα…

Για την ιστορία, η ανακοίνωση Χαντιτάγκι αναφέρει τα εξής:

Ποτέ δεν ξεχνάμε την πρώτη μας αγάπη και η πρώτη μας καρδιά ραγίζει. Όσον αφορά το Ποδόσφαιρο η Καβάλα είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμένει πάντα μέρος της καρδιάς μου. Εδώ ένιωσα ερωτευμένη με μια πόλη και ένιωσα ερωτευμένη με ένα όνειρο!

Δυστυχώς αυτό το όνειρο στην Καβάλα δεν θα υπάρχει πια για μένα. Τις επόμενες 4-6 εβδομάδες η ομάδα μου και εγώ θα εργαστούμε για μια ομαλή μετάβαση και μια έξοδο από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας. Σε αυτό το διάστημα θα φροντίσουμε να έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις μας και να έχει κατεύθυνση, υποστήριξη και σταθερότητα η ομάδα

Τους τελευταίους 11 μήνες στην Καβάλα, είχα και αρκετές πληγές και απογοητεύσεις. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν οι κενές υποσχέσεις του δημάρχου, των αντιδημάρχων και λίγων άλλων πολιτικών. Μετά από 11 μήνες, ακόμα δεν έχω σωστή μακροχρόνια μίσθωση για να παίξω στο γήπεδο. Αυτή η μίσθωση και πολλές από τις ζητούμενες αλλαγές αγνοήθηκαν από αυτή τη διοίκηση.

Είχα ζητήσει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και επισκευές για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παικτών μας, των φιλάθλων μας και των επισκεπτών ομάδων μας. Δεν πρόκειται να είμαι μέρος μιας οργάνωσης που δεν μπορεί καν να προσφέρει ένα ζεστό ντους στους παίκτες της σε ένα μουχλιασμένο αποδυτήριο!

Πραγματικά πιστεύω ότι αν τα γυαλιά και τα παράθυρα των VIP κουτιών δεν αλλάξουν σύντομα, θα σκοτώσουν κάποιον αθώο οπαδό και δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η ομάδα μου έχει προσεγγίσει την πόλη και το γραφείο του δημάρχου με την ελπίδα να πάρει μακροχρόνια μίσθωση αλλά και δέσμευση για αυτές τις κρίσιμες αλλαγές και για άλλη μια φορά αυτό το αίτημα αγνοήθηκε.

Ο αγώνας και οι προκλήσεις με 2 προηγούμενους ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν επίσης αποθαρρυντικός και αμφισβητήσιμος! Από σήμερα, ακόμα δεν έχω όλες τις μετοχές που υποσχέθηκαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες να μου πουλήσουν για $1. Τους τελευταίους 11 μήνες, λειτουργώ με βάση την καλή μου πίστη. Επειδή είχα δώσει τον λόγο μου στην πόλη. Επιπλέον οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και ο τύπος τους χρησιμοποίησαν τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και έναν άλλο δικηγόρο για να μου κάνουν μήνυση όταν αμφισβήτησα τι έχει συμβεί στον ΑΟΚ Καβάλας αφού έφυγαν από την ομάδα. Αυτό το θέμα είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια δυνατή ομάδα φέτος και για τα επόμενα χρόνια, δημιουργήσαμε ένα season pass promotion με 4 ΕΥΡΩ ανά παιχνίδι συνολικά 65 ΕΥΡΩ. Οι χαμηλότεροι στη χώρα! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε δεσμευτεί μόνο για 280 πάσες διαρκείας. Επικοινωνήσαμε και με 52 επιχειρήσεις στην Καβάλα για χορηγία και δεν πήραμε ούτε μια χορηγία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τους υποστηρικτές και πολλούς από τους φίλους που έκανα σε αυτή την όμορφη πόλη. Θα μου λείψετε όλοι σας.

Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ποδοσφαιρικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα σε super league και super league 2. Ανεξάρτητα από αυτό η καρδιά μου θα αιμορραγεί πάντα μπλε και η Καβάλα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι που κάναμε μαζί!

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Podcast “Η Επέλαση των Βαρβάρων”, ΕΠ. 35: Πεσμένη γέφυρα; Όχι. Στρατόπεδο; Όχι. Πάρκο Χριστουγέννων; Ναι!

Δεν γίνεται να έχουν όλοι οι άλλοι Χριστουγεννιάτικα πάρκα και εκδηλώσεις και εμείς εδώ στην Καβάλα να μην έχουμε…...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!