Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Έρευνες μεταπτυχιακών μαθητών για το Cosmopolis – Άλλο νεότερον…ουδέν

Must Read

Το πρωί της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2020 εστάλη, μέσω email, μια πρόσκληση από τη “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” για τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου σχετικά με το φεστιβάλ Cosmopolis.

Η έρευνα αυτή εξετάζει τον βαθμό ικανοποίησης και ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης της Καβάλας για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, και διεξάγεται στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας που εκπονεί η Ιωάννα Τσολιαρίδου, μια φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού προγράμματος: «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Πατήστε εδώ για να δείτε την έρευνα

Το “περίεργο” δεν είναι, φυσικά, η ίδια η έρευνα (άλλωστε και η φοιτήτρια τη δουλειά της θέλει να κάνει, και καλώς την κάνει), αλλά το ότι αυτή είναι ίσως η μοναδική είδηση σχετικά με το φεστιβάλ Cosmopolis εδώ και πολλούς μήνες (από τότε, δηλαδή, που διορίστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ ο Άλκης Ζοπόγλου).

Μέχρι τώρα, δηλαδή, δεν έχουμε καμία πληροφορία ούτε για το φεστιβάλ, ούτε για το πρόγραμμά του, ούτε καν για τους στόχους που έχουν τεθεί από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Cosmopolis για το παρόν και το μέλλον του φεστιβάλ!

Θα μας πει κάποιος “Μα είναι νωρίς ακόμα. Γιατί βιάζεστε;”.

Πέραν, όμως, του ότι τέτοιο καιρό τα προηγούμενα χρόνια αρκετά πράγματα ήταν γνωστά στο ευρύ κοινό τέτοιο, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πολύ απλή: Διότι αυτή τη στιγμή η καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ πληρώνεται σε μηνιαία βάση για τις υπηρεσίες της. Δεν θα έπρεπε να υπάρξει κάποιος δημόσιος απολογισμός για το αν οι μισθοί που έχουν καταβληθεί ως τώρα “έπιασαν τόπο”;

Είναι μια ενδιαφέρουσα απορία…

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Διακοπή νερού, τα ξημερώματα, στην Καβάλα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 01-03-2024 από ώρα 24:00 τα...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!