Επεισοδιακή σύλληψη στο κέντρο της Καβάλας

Must Read

image_print

Μια αρκετά επεισοδιακή σύλληψη, μετά από καταδίωξη, έλαβε χώρα περί τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2021 στο κέντρο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, 3 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες προχώρησαν σε καταδίωξη ενός μαύρου ΙΧ αυτοκινήτου το οποίο θεώρησαν “ύποπτο”. Η καταδίωξη ξεκίνησε από την οδό Ελ. Βενιζέλου και συνεχίστηκε μέχρι και την αρχή της οδού Θεοδώρου Πουλίδου, στη συνοικία της Παναγίας.

Εκεί το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι θέλησαν να ελέγξουν τον οδηγό και τον συνοδηγό του. Όμως ο οδηγός αντέδρασε έντονα, εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς και φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να χειροδικήσει σε βάρος τους.

Τελικά οι αστυνομικοί (οι οποίοι ενισχύθηκαν και από τα πληρώματα 2 περιπολικών που έσπευσαν στο σημείο) προχώρησαν στη σύλληψη των 2 επιβατών του ΙΧ αυτοκινήτου -με τον οδηγό, πάντως, να μην σταματάει να βρίζει και απειλεί τους αστυνομικούς!

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Πάνθηρες Καβάλας: Έτοιμοι για τους τελικούς ανόδου με τον Άρη

Η ιστορική πρόκριση επί του Πανοράματος δίνει πλέον τη θέση της στο τελευταίο και πιο κρίσιμο σκαλοπάτι της φετινής...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία