Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Εκπαιδευτικός φορέας με κατηγορίες για εξαπάτηση: Πληροφορίες για τις πρώτες καταδίκες

Must Read

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2023 είχε προκαλέσει αίσθηση ένα δελτίο τύπου που είχε εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία (σε ασυνήθιστα σκληρό ύφος, αφού δεν αναφερόταν καν η λέξη “κατηγορείται” ή παράγωγά της),

σύμφωνα με το το οποίο ένας εκπαιδευτικός φορέας που ιδρύθηκε περί το 2013 στην Καβάλα είχε βρεθεί στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την ίδια την Ελληνική Αστυνομία, από τις έρευνες που είχαν λάβει χώρα προέκυψε πως ο εν λόγω εκπαιδευτικός φορέας χρησιμοποιούσε παρανόμως εκπαιδευτικούς όρους και παρουσίαζε ψευδώς υποτιθέμενες συνεργασίες με πανεπιστήμιο, αποσπώντας από τα μέλη διαφορετικά ποσά από αυτά που όριζε το καταστατικό του.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος εκπαιδευτικός φορέας είχε απαντήσει με μια ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για μια κατηγορία ήσσονος σημασίας σε βάρος μιας 58χρονης γυναίκας που αποτελούσε ιδρυτικό μέλος του φορέα. Μια κατηγορία η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί στις 24 Νοεμβρίου 2023.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες

Επειδή εμείς είχαμε γίνει και δέκτες εξωδίκων (χωρίς καμία υπογραφή και σφραγίδα, χωρίς καν την παρουσία ενός δικαστικού επιμελητή – μόνο μέσω αποστολής email, κάτι δηλ. μη αποδεκτό νομικά), και επειδή μαθαίνουμε πλέον πως η υπόθεση όχι μόνο εκδικάστηκε αλλά οδήγησε σε καταδίκη της κατηγορούμενης, μήπως κάποια στιγμή να μιλήσουμε λίγο πιο σοβαρά για την όλη ιστορία;

Λέμε τώρα…

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!