Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Και εγένετο…ενιαίος “Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933”

Must Read

Μπορεί η νομική διαδικασία να καθυστέρησε αρκετά, αλλά η πολυπόθητη ένωση των δυο μεγαλύτερων ορειβατικών συλλόγων της Καβάλας είναι πια γεγονός. Η απόφαση για την οποία δούλεψαν τα μέλη του ΣΧΟ Καβάλας και του ΕΟΣ Καβάλας, υλοποιήθηκε τελικά κι έτσι μπορούμε πλέον να μιλάμε και επισήμως για έναν ενιαίο σύλλογο, υπό την νέα επωνυμία, ΕΟΣ Καβάλας 1933.

Το γεγονός αυτό κρίνεται ως ιστορικό, καθώς η ένωση των δυο αδερφών ορειβατικών σωματείων εκπληρώνει ένα όνειρο πολλών παλαιών μελών και επιθυμία πολλών νέων, ενώ θέτει τις βάσεις για μια νέα δυναμική αρχή στο χώρο της τοπικής ορειβασίας.

Ακόμα και το διάστημα της νομικής διαδικασίας όμως, παρά την καθυστέρηση, δεν πήγε χαμένο, καθώς έδωσε την ευκαιρία για κοινές δράσεις και δραστηριότητες, ζυμώνοντας έτσι την, πέρα από την νομικά κατοχυρωμένη, ουσιαστική ένωση των συλλόγων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανοίγει πλέον ο δρόμος, για την ανάδειξη της διοίκησης του νέου συλλόγου. Έτσι, ο ΕΟΣ Καβάλας 1933, προχωρά στην προκήρυξη αρχαιρεσιών, με θέματα, την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων, την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού και την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Οι αρχαιρεσίες θα λάβουν μέρος, την Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 19.00, στα γραφεία του συλλόγου, οδός Βότση 5. Ο σύλλογος καλεί τα μέλη του, να παρευρεθούν στην διαδικασία, καθώς η παρουσία όλων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

BLUE STAR DELOS: Παράταση δρομολογίων στο ΒΑ Αιγαίο μέχρι 25/04 – Έκτακτο δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ προς Καβάλα.

Δεν ήταν όπως φάνηκε, η τελευταία φορά που είδαμε, το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!