11.8 C
Kavala
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Δοκιμαστικά για τα τμήματα Κ17 και Κ19 του ΑΟ Καβάλα

Must Read

“Μέρα μνήμης η αυριανή”: του Δημήτρη Λυμπεράκη

“ Στης Ιστορίας το διάσελο όρθιος ο γιος πολέμαγε. Κι η μάννα κράταγε τα βουνά..»

Φωτιά κοντά στην Νέα Καρβάλη – Φόβοι για εύφλεκτα υλικά

Την κινητοποίηση τουλάχιστον 4 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας προκάλεσε μια φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις...

Κωστής Σιμιτσής (με τη σωστή του ιδιότητα): “Για αυτό δεν παραβρέθηκα στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Καβάλας”

Με δελτίο τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης ΑΜΘ Κωστής Σιμιτσής επιχείρησε να...

Πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Παρασκευή 28 και Κυριακή 30 Αυγούστου οι προπονήσεις των δοκιμαστικών για την στελέχωση των τμημάτων Κ – 17  &  Κ – 19 ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2001 – 2002 – 2003  – 2004.

Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Βοηθητικού γηπέδου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 και με βάση το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αντιμετώπιση του Κορωναϊού.

Κάτω από την καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονητών μας οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αποκομίζοντας εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα  πορεία με την ενασχόληση τους στο άθλημα που αγαπούν. 

Στα δοκιμαστικά της τελευταίας ημέρας το παρών έδωσε ο προπονητής της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 Κώστας Ανυφαντάκης μαζί με τον βοηθό του Γιώργο Αγγελίδη .

Μιλώντας στους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές τόνισε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει πρωτίστως να χαρούν το παιχνίδι , να προσέξουν πιθανούς τραυματισμούς και τους ενθάρρυνε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό δίχως να αγχωθούν.

Μετά το πέρας της προπόνησης τους συνεχάρη για την προσπάθεια και το ζήλο που έδειξαν δίχως να συμβεί κανένας τραυματισμός. 

Στο δοκιμαστικό διήμερο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ – 17, ο προπονητής τους Καρασαββίδης Αχιλλέας  με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Ιωσηφιδη  –  και πρωταθλητές του Βορείου ομίλου της football league περιόδου 2019-2020 της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965  – άλλοι  ποδοσφαιριστές από το Νομό Καβάλας καθώς και από τους Νομούς Δράμας  – Κομοτηνής  – Χαλκιδικής  – Θεσσαλονίκης    

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν επίσης ο τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και εκπαιδευτής προπονητών UEFA – ΕΠΟ Άγγελος Κυρανούδης,  ο επικεφαλής προπονητικής ομάδας της Ακαδημίας Αντώνης Βαγενάς, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 Μπάμπης Παναγιωτίδης ,παρουσία των υπολοίπων προπονητών που συμμετείχαν στο δοκιμαστικό διήμερο  Νίκου Σουμουλίδη  – Κυριάκου Φουρκαλά  – Ιωάννη Καρακότσαλη.

Η  Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θέλει να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία εντός και εκτός Νομού που έστειλαν τους ποδοσφαιριστές τους προκειμένου να συμμετάσχουν στο εν λόγω δοκιμαστικό διήμερο.

Δελτίο τύπου

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

“Μέρα μνήμης η αυριανή”: του Δημήτρη Λυμπεράκη

“ Στης Ιστορίας το διάσελο όρθιος ο γιος πολέμαγε. Κι η μάννα κράταγε τα βουνά..»

Φωτιά κοντά στην Νέα Καρβάλη – Φόβοι για εύφλεκτα υλικά

Την κινητοποίηση τουλάχιστον 4 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας προκάλεσε μια φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί κοντά στην...

Κωστής Σιμιτσής (με τη σωστή του ιδιότητα): “Για αυτό δεν παραβρέθηκα στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Καβάλας”

Με δελτίο τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης ΑΜΘ Κωστής Σιμιτσής επιχείρησε να δικαιολογηθεί για την απουσία του...

19ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας: Το “πριν” και το “μετά”, δια χειρός…Art Attack (φωτογραφίες)

Οι τοιχογραφίες σε σχολικές μονάδες έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια "της μόδας" - και όχι άδικα, καθώς σε όλες τις περιπτώσεις...

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τους κιρσούς – Πρόληψη & Θεραπεία

Οι περισσότεροι ασθενείς θεωρούν λανθασμένα ότι αντιμετωπίζουν ένα δερματολογικής φύσης πρόβλημα που τους προκαλεί έντονο αισθητικό ζήτημα στα πόδια.

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

- Advertisement -