Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Δοκιμαστικά για τα τμήματα Κ17 και Κ19 του ΑΟ Καβάλα

Must Read

Πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Παρασκευή 28 και Κυριακή 30 Αυγούστου οι προπονήσεις των δοκιμαστικών για την στελέχωση των τμημάτων Κ – 17  &  Κ – 19 ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2001 – 2002 – 2003  – 2004.

Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Βοηθητικού γηπέδου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 και με βάση το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αντιμετώπιση του Κορωναϊού.

Κάτω από την καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονητών μας οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αποκομίζοντας εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα  πορεία με την ενασχόληση τους στο άθλημα που αγαπούν. 

Στα δοκιμαστικά της τελευταίας ημέρας το παρών έδωσε ο προπονητής της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 Κώστας Ανυφαντάκης μαζί με τον βοηθό του Γιώργο Αγγελίδη .

Μιλώντας στους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές τόνισε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει πρωτίστως να χαρούν το παιχνίδι , να προσέξουν πιθανούς τραυματισμούς και τους ενθάρρυνε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό δίχως να αγχωθούν.

Μετά το πέρας της προπόνησης τους συνεχάρη για την προσπάθεια και το ζήλο που έδειξαν δίχως να συμβεί κανένας τραυματισμός. 

Στο δοκιμαστικό διήμερο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ – 17, ο προπονητής τους Καρασαββίδης Αχιλλέας  με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Ιωσηφιδη  –  και πρωταθλητές του Βορείου ομίλου της football league περιόδου 2019-2020 της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965  – άλλοι  ποδοσφαιριστές από το Νομό Καβάλας καθώς και από τους Νομούς Δράμας  – Κομοτηνής  – Χαλκιδικής  – Θεσσαλονίκης    

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν επίσης ο τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και εκπαιδευτής προπονητών UEFA – ΕΠΟ Άγγελος Κυρανούδης,  ο επικεφαλής προπονητικής ομάδας της Ακαδημίας Αντώνης Βαγενάς, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 Μπάμπης Παναγιωτίδης ,παρουσία των υπολοίπων προπονητών που συμμετείχαν στο δοκιμαστικό διήμερο  Νίκου Σουμουλίδη  – Κυριάκου Φουρκαλά  – Ιωάννη Καρακότσαλη.

Η  Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 θέλει να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία εντός και εκτός Νομού που έστειλαν τους ποδοσφαιριστές τους προκειμένου να συμμετάσχουν στο εν λόγω δοκιμαστικό διήμερο.

Δελτίο τύπου

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

“Χριστούγεννα 2023 στην Καβάλα”: Αφού δεν πάθαμε κανένα μπλακ άουτ…

Ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας, με την καθιερωμένη...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!