Δήμος Παγγαίου: Ετοιμάζονται νέα πρόστιμα για πακτωμένες ομπρέλες και ασφαλισμένα καθίσματα

Για μια ακόμα χρονιά παρατηρείται, σε παραλίες του δήμου Παγγαίου, το “φαινόμενο” των πακτωμένων ομπρελών και των καθισμάτων οι ιδιοκτήτες των οποίων τα ασφαλίζουν με αλυσίδες.

Μια εικόνα χρονίζουσα, την οποία μπορεί ο δήμος Παγγαίου να έχει καταδικάσει ουκ ολίγες φορές (προχωρώντας μάλιστα ακόμα και στο ξήλωμά τους και στην επιβολή προστίμων), αλλά η οποία επαναλαμβάνεται… ακόμα και λίγες ώρες μετά το ξήλωμά τους!

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, η δημοτική αρχή Παγγαίου προχώρησε στην παρακάτω προειδοποιητική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει πως “την επόμενη φορά θα τα ξηλώσουμε”:

Παρατηρείται για μια ακόμη χρονιά το φαινόμενο της αυθαίρετης και παράνομης τοποθέτησης ομπρελών, κιοσκιών, ξαπλωστρών και καθισμάτων ασφαλισμένων με αλυσίδες και διαφόρων άλλων πρόχειρων κατασκευών στους κοινόχρηστους χώρους του αιγιαλού και της παραλίας.

Στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του, ο Δήμος Παγγαίου καλεί όλους τους ιδιώτες, οι οποίοι έχουν προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες να απομακρύνουν άμεσα όλα τα αντικείμενα που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα στους κοινοχρήστους χώρους του αιγιαλού και της παραλίας.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ο Δήμος Παγγαίου θα ξεκινήσει την απομάκρυνση όλων των αυθαιρέτως τοποθετημένων αντικειμένων. Παρακαλούμε για την ανταπόκριση σας, έτσι ώστε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να τα απομακρύνουμε, χρησιμοποιώντας προσωπικό και μηχανήματα, που τόσο αναγκαία είναι, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο, για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα του Δήμου μας.