Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

BLUE STAR DELOS: Έρχεται για πρώτη φορά στο λιμάνι της Καβάλας.

Must Read

Ευχάριστες αλλαγές φαίνεται να έχουμε για το επόμενο χρονικό διάστημα στην άγονη γραμμή του ΒΑ Αιγαίου, ΠειραιάςΣύροςΜύκονοςΕύδηλος/ Αγ. ΚήρυκοςΦούρνοιΚαρλόβασιΒαθύΧίοςΜυτιλήνηΛήμνοςΚαβάλα & Θεσσαλονίκη.

Οι αλλαγές αφορούν, στα πλοία του ομίλου Attica Group και πιο συγκεκριμένα στην προσωρινή αντικατάσταση του BLUE STAR MYKONOS (λόγω ετήσιας συντήρησης)από το BLUE STAR DELOS, το οποίο και θα δρομολογηθεί για πρώτη φορά στην παραπάνω άγονη γραμμή.

Έτσι, σύμφωνα με τα συστήματα κρατήσεων της εταιρίας το BLUE STAR DELOS αναμένεται να αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά την Τρίτη 12/03 στις 16:00 για τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, τα οποία θα συνδέει με την Καβάλα, κάθε Τετάρτη και τη Θεσσαλονίκη κάθε Σάββατο.

Το BLUE STAR DELOS αναμένεται να πραγματοποιήσει την παρθενική του άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας την Τετάρτη 13/03 στις 18:00 και να αναχωρήσει στις 21:30 για το δρομολόγιο της επιστροφής.

Το “Αστέρι” των Κυκλάδων για όσο χρονικό διάστημα παραμείνει (περίπου 1 μήνα) στην συγκεκριμένη γραμμή θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια του, βάσει προγράμματος όπως τα εκτελούσε και το ομόσταβλο “MYKONOS.”

Τέλος, να θυμίσουμε ότι και το αδελφό BLUE STAR PATMOS δρομολογήθηκε στην ίδια γραμμή τον περασμένο Ιούνιο.

Χαρακτηριστικά στοιχεία πλοίου

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ ναυπηγήθηκε το 2011 στα ναυπηγεία Daewoo της Κορέας. Φέρει σημαία Ελληνική. Το μήκος του είναι στα 145,09 μέτρα, το πλάτος στα 23,02 μέτρα ενώ το βύθισμα του στα 5,90 μέτρα. Το πλοίο έχει πρωτόκολλο έως και 2400 επιβάτες και έχει μεταφορική ικανότητα έως 427 οχήματα ή σε ανάλογο αριθμό Ι.Χ και φορτηγών. Εξοπλίζεται με 4 κύριες μηχανές ΜΑΝ των 8000 hp η κάθε μία και μπορεί να αναπτύξει υπηρεσιακή ταχύτητα 24,0 κόμβων και τελική ταχύτητα έως και 26,0 κόμβους. Τέλος, το πλοίο έχει νηολόγιο Πειραιά και ΙΜΟ 9565039 .

Φωτογραφίες εσωτερικού χώρου

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας : Σταμάτης Παγώνης

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

ΔΑΝΕΙΑ: Εγγυητική Ευθύνη του Δημοσίου και νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας

Στα πλαίσια ενημέρωσης των επιχειρηματιών που έχουν λάβει – στο παρελθόν – δάνεια με την «Εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου » φιλοξενούμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!