Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025

BLUE STAR CHIOS: Πρώτη άφιξη για το 2025 στο ”Απόστολος Παύλος.” Μόνο με το CHIOS μείναμε.

Must Read

image_print

Το πρώτο του κατάπλου στο  λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2025 το BLUE STAR CHIOS της Attica Group.

Το πλοίο θα αντικαταστήσει προσωρινά το αδερφάκι του ”MYCONOS”  στη γραμμή του βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιστρέψει και πάλι στη γραμμή της Κασοκαρπαθίας, όπως παραδοσιακά γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Το BLUE STAR CHIOS μέχρι τέλη Φλεβάρη!

Σύμφωνα με τα συστήματα της εταιρίας, το BLUE STAR CHIOS αναμένεται να παραμείνει στη γραμμή του ΒΑ Αιγαίου μέχρι και τα τέλη Φλεβάρη, ενώ από τον Μάρτιο φαίνεται να επιστρέφει στη γραμμή το BLUE STAR MYCONOS.

Το μοναδικό πλοίο από Καβάλα ”…”

Το BLUE STAR CHIOS  θα είναι το μοναδικό πλοίο που θα συνδέει την Καβάλα με τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τον Πειραιά,(μετά την τραγική απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το οποίο υπέγραψε σύμβαση με τη Fast Ferries προκειμένου τα πλοία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π & ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ να εκτελούν πλέον δρομολόγια από το Λαύριο προς Αγ. Ευστράτιο – Λήμνο – Σαμοθράκη και τερματικό σταθμό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης αντί της Καβάλας.

Μία κίνηση εντελώς αδιανόητη και απαράδεκτη που έφερε κύμα δικαιολογημένων αντιδράσεων αφού η Καβάλα που αποτελεί βασικό άξονα με τη Λήμνο και όχι μόνο, για τουλάχιστον 3 μήνες αποκόπτεται εντελώς με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τον Πειραιά να περιμένουν την Τετάρτη που θα ”πιάνει” Καβάλα το Χίος.

Κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Καβάλα από το Σύλλογο Λημνιών Kαβάλας.

Με τις  υπηρεσίες κλειστά τόσο στον Δήμο Λήμνου όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα του νησιού την προσεχή Παρασκευή `14 Φεβρουαρίου κορυφώνονται οι αντιδράσεις στην Λήμνο, την ημέρα συνάντησης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής των Φορέων με τον Υπουργό Χ. Στυλιανίδη .

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι κινητοποιήσεις των Λημνιών και όχι μόνο θα γίνουν παράλληλα τόσο στην Λήμνο με κλειστά ακόμα και τα εμπορικά , καταστήματα αλλά και στον Πειραιά έξω από το Υπουργείο μετά το κάλεσμα που απηύθυνε  η ΟΛΣΥ ,ενώ και στο Δημαρχείο Καβάλας ετοιμάζεται συγκέντρωση από  τον δραστήριο σύλλογο Λημνιών Καβάλας.

(πηγή www.limnosreport.gr)

Φωτογραφικό υλικό

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Βαρβάρας-Πεντακοσίων: Παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Λεκάνη

Μια ακόμη ξεχωριστή στιγμή να γιορτάσουμε την επέτειο μαζί με τους κατοίκους του ορεινού χωριού του Ν.Καβάλας την Λεκάνη... Παρελάσαμε...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!