Αστέρας Τρίπολης Β΄- ΑΟ Καβάλα 1-0: «Πλήρωσε» την αποβολή του Διονέλλη και την ατυχία του (βίντεο)
Συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του ο ΑΟ Καβάλα. Αυτή τη φορά οι «Αργοναύτες» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης Β΄ στην Αρκαδία για την 9η -και τελευταία του πρώτου γύρου- αγωνιστική της Super League 2. Το μοναδικό (και τυχερό) γκολ σημείωσε ο Τερεζίου στο 59΄.
«Φτωχό» σε φάσεις το πρώτο μέρος. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους Καβαλιώτες, καθώς μόλις στο 10΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Διονέλλης μετά από φραστική αντιπαράθεση με τον πάγκο του Αστέρα. Ο Παναγιώτου αντικατέστησε τον Σγουρό για να καλύψει τη θέση του 26χρονου αριστερού μπακ. Όπως ήταν φυσικό, ο ΑΟΚ έδωσε μέτρα στους Αρκάδες, οι οποίοι ναι μεν είχαν τη πρωτοβουλία αλλά δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Γιαννίκογλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας κλήθηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του στο φαλτσαριστό σουτ του Φερνάντεζ στο 42΄ .
Ίδιο το μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Αστέρα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και τους «Αργοναύτες» να κλείνουν καλά τους χώρους. Ωστόσο, για κακή τους τύχη δέχτηκαν γκολ από «στημένη» φάση και με απρόσμενο τρόπο… Στο 59΄ο Τερεζίου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου Γιαννίκογλου. 10΄αργότερα ο Φερνάντεζ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε ξανά αλλά αυτή τη φορά κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννίκογλου. Στο 72΄ήταν η σειρά του Σιμόνι να απειλήσει με πλασέ, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ. Στα τελευταία 10΄οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν.
Το φιλμ του αγώνα
37΄Κεφαλιά του Μπουλούλη από το ύψος του πέναλτι, ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα
42΄Δύσκολη επέμβαση του Γιαννίκογλου στη δεξιά του γωνία στο σουτ του Φερνάντεζ
59΄1-0 για τον Αστέρα. Ο Τερεζίου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα
69΄Σουτ του Φερνάντεζ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννίκογλου
72΄Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Σιμόνι να πλασάρει και την μπάλα να περνά λίγο έξω
78΄Ωραίος συνδυασμός των Αρκάδων με τελικό αποδέκτη τον Κεδίκογλου, που σούταρε ένα μέτρο περίπου πάνω από την εστία του ΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης Β΄ (Αντωνόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Γρόζντανιτς, Λάσκαρης, Καλά (46΄Σιμόνι), , Μπουλούλης, Φρόκου, Φερνάντεζ (83΄Μποτόπουλος), Φρίμπονγκ (54΄Κεδίκογλου), Γραμμένος (67΄Καλαντζή)
ΑΟ Καβάλα (Πολυχρονίδης): Γιαννίκογλου, Βοριαζίδης (66΄Ελ Καντουσσί), Χρούστινετς, Ξυγκόρος (66΄Κατσουλίδης), Αλιατίδης, Διονέλλης, Σγουρός (16΄Παναγιώτου, 81΄Ερνάντεζ), Γαβριηλίδης, Μπρέγκου, Κουντουριώτης (46΄Παπαδόπουλος), Σιφναίος