Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Απόπειρες τηλεφωνικής απάτης σε βάρος προμηθευτών του Δήμου Καβάλας

Must Read

image_printΕκτύπωση

Το τελευταίο χρονικό διάστημα διάφοροι επιτήδειοι τηλεφωνούν σε προμηθευτές του Δήμου Καβάλας προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας και με το πρόσχημα ότι ο Δήμος πρόκειται να τους εξοφλήσει άμεσα, τους καλούν να καταθέσουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μη συνδεόμενο με το Δήμο, ισχυριζόμενοι ότι είναι νόμιμες κρατήσεις για την ολοκλήρωση της εκταμίευσης των χρημάτων.

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συναλλασσομένους με το Δήμο Καβάλας ότι ουδέποτε ζητούνται χρήματα για να προχωρήσει η διαδικασία εξόφλησης των οφειλομένων ποσών.

Η επικοινωνία με το κοινό γίνεται ΠΑΝΤΑ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε από τα σταθερά υπηρεσιακά τηλέφωνα και αφού γνωστοποιηθεί το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου.

Καλούμε όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ανεπιθύμητες κλήσεις από άγνωστους αριθμούς κινητών τηλεφώνων και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά τους δεδομένα, όπως κωδικούς πρόσβασης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

Ο Δήμος Καβάλας ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρόκειται να ζητήσει κωδικούς πρόσβασης λογαριασμών.

Συστήνεται στους πολίτες, που θα λάβουν τέτοιου είδους τηλεφώνημα, να μην προβούν σε καμία ενέργεια, αν πρώτα δεν επικοινωνήσουν οι ίδιοι με την αρμόδια υπηρεσία, καθώς και να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές, αν θεωρούν ότι πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησής τους.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Ψήφισμα κατά της συγχώνευσης σχολικών μονάδων από την Ένωση Γονέων Μαθητών Καβάλας

Στη δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Γονέων ΑΜΘ, της Ένωσης Γονέων Μαθητών Θάσου, της Ένωσης Γονέων Μαθητών Καβάλας και...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!