Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

28η Οκτωβρίου στην Καβάλα: Εορτασμός-express (φωτογραφίες)

Must Read

image_printΕκτύπωση

Με τη στρατιωτική παρέλαση (μιας και η μαθητική παρέλαση ματαιώθηκε με απόφαση της διοίκησης της περιφέρειας ΑΜΘ) και με την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Δημοτικού Κήπου Καβάλας ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Καβάλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που δεν συμμετείχαν στην παρέλαση οι μαθητές και τα μέλη των πολιτιστικών οι εκδηλώσεις δεν κράτησαν παραπάνω από μια ώρα. Παρόλα αυτά, ο καλός καιρός ευνόησε την παρουσία αρκετών συμπολιτών που βρέθηκαν στην παραλιακή οδό της Καβάλας για να χειροκροτήσουν τους παρελαύνοντες στρατιώτες.

Στεφάνια κατέθεσε το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης (στεφάνι, επίσης, κατέθεσε και η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου).

Λίγο μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, την παραλιακή οδό Εθνικής Αντιστάσεως διέσχισε μια αυτοκινητοπομπή από μια μερίδα πολιτών που θέλησαν να τιμήσουν με το δικό τους τρόπο την εθνική επέτειο.

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

C/S VOYAGER OF THE SEAS: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που κατέπλευσε ποτέ στο λιμάνι της Καβάλας – Μεταφέρει 4.000 επιβάτες.

Τη σημαντικότερη άφιξη κρουαζιερόπλοιου όχι μόνο για το 2024 αλλά και για την ιστορία του λιμανιού μας υποδεχτήκαμε σήμερα...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!