Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Οι φωτογραφίες της ημέρας: Και πάλι μπάζα, και πάλι σκουπίδια στην κοίτη του Ζυγάκτη

Must Read

image_printΕκτύπωση

Έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες στους ανεγκέφαλους που δημιουργούν παράνομες, αυτοσχέδιες χωματερές σε διάφορα σημεία του νομού Καβάλας (δυσπρόσιτα και μη).

Μια από αυτές τις παράνομες χωματερές (με την οποία έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν) είναι αυτή που σχηματίζεται συχνά-πυκνά σε έναν χώρο που, από ιστορικής αλλά και θρησκευτικής πλευράς, παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον:

τον ποταμό Ζυγάκτη, στα νερά του οποίου βαφτίστηκε (από τον Απόστολο Παύλο) η πρώτη Χριστιανή στη “Γηραιά Ήπειρο”, η Λυδία η Φιλιππησία.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχαν γίνει (και πάλι) καταγγελίες -συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό-, οι οποίες είχαν οδηγήσει τη δημοτική αρχή Καβάλας (με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Φιλίππων Θόδωρου Παπαδόπουλου) στο να καθαρίσουν από τα σκουπίδια την περιοχή.

Όμως, αποδεικνύεται από το φωτογραφικό υλικό που αναρτήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 από την “Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία”, οι ανεγκέφαλοι επέστρεψαν – όπως και τα σκουπίδια και τα μπάζα!

Must Read

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΑΒΑΛΑΣ

Τελευταία Νέα

Γυμνάσιο – Λύκειο Κρηνίδων: Oλοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του.

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων. Μέσα στη διάρκεια της θερινής σεζόν...

Περισσότερα Άρθρα στην Ίδια Κατηγορία

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο του Kavala Portal είναι προστατευμένο!