Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

6ο Kavala Trail Run: Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή (βίντεο) Κύριο

Posted On Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 22:05 Γράφτηκε από τον

"Κάθε χρόνο και καλύτερα" για τον 6ο αγώνα δρόμου Kavala Trail Run, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής υπό την αιγίδα του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας (και με τη συνδρομή του δήμου Καβάλας και της τεχνικής του υπηρεσίας, αλλά και της τροχαίας). Περισσότεροι από 350 δρομείς κάθε φύλου και ηλικίας (το επίσημο δελτίο τύπου του ΣΧΟ Καβάλας μιλάει για 360 δρομείς, αλλά κατά τη διάρκεια της εκκίνησης ανακοινώθηκε ότι οι δρομείς ήταν 370) εκμεταλλεύτηκαν τις άψογες καιρικές συνθήκες, φόρεσαν τα αθλητικά τους ρούχα και ανέβηκαν στη διασταύρωση της περιμετρικής οδού με το δρόμο που οδηγεί στο παλιό Σανατόριο για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα μήκους 13 χιλιομέτρων μέσα στο περιαστικό δάσος της Καβάλας -και με όλη την πόλη κυριολεκτικά "στο πιάτο τους"! Η συμμετοχή, μάλιστα, ξεπέρασε σε τέτοιο βαθμό τις προσδοκίες των διοργανωτών που τους "υποχρέωσε" να χωρίσουν τους δρομείς σε 2 ομάδες (με τυχαίο κριτήριο) και να πραγματοποιήσουν 2 εκκινήσεις -με χρονική διαφορά περίπου 5 λεπτά!

Σε γενικές γραμμές ήταν ένας πολύ πετυχημένος αγώνας, με τους διοργανωτές να αισιοδοξούν ότι οι επόμενες χρονιές θα είναι ακόμα καλύτερες για τον Kavala Trail Run.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν οι:

Δημήτρης Τζεφαλής, κάτοχος του ρεκόρ του αγώνα,

Βάσω Εγγονοπούλου, για το ότι συνεχίζει να αγωνίζεται παρά το γεγονός ότι πάσχει από καρκίνο, και

Βασίλης Κυριλλίδης, ένας από τους γηραιότερους δρομείς που έλαβαν μέρος

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι νικητές για τους άντρες:

1. Τσεβδάρης Παντελής

2. Φουρτούνας Δημήτρης

3. Κρυωνάς Δημήτρης

Κατηγορία γυναικων

1. Βέλκοβα Μιλένα

2. Αρσένη Κυριακή

3. Στράντζαλη Θωμαή

Ευχαριστήριο των διοργανωτών

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ευχαριστούμε την Τροχαία Καβάλας, την πολύτιμη βοήθεια όλων των εθελοντών που βρισκόταν σε διάφορα σημεία στην διαδρομή κατευθύνοντας τους αθλητές. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς-υποστηρικτές που κάθε χρόνο συμβάλλουν στον αγώνα προσφέροντας τα δώρα στους αθλητές,

• Το κατάστημα αθλητικών GRANAZI

• Το Κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής MUSCLE AND FITNESS

• Την ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΧΡΟΝΗΣ

• Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΠΟΡ

• Το Ζαχαροπλαστείο ΡΟΔΙΝΙ

• Επιμελητήριο Καβάλας

• Το X-TREME STORES

• Την Βιοτεχνία Ζαχαρωτών προϊόντων Τζακίδη Σάββα

• Το κατάστημα ΚΟΜΝΗΝΟΣ

• Τον ΦΟΥΡΝΟ ΦΕΛΛΑΧΙΔΗ

• Τον ΑΚΡΟΛΙΘΟ

• Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

• Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Ευχαριστούμε τους αθλητές και αθλήτριες που ταξίδευσαν και έτρεξαν στον αγώνα του Σ.Χ.Ο.Καβάλας και οι όποιες παραλείψεις έγιναν στον αγώνα θα γίνουν αρχή ώστε 7ο “Kavala Trail Run”2019 να είναι άρτια οργανωμένο.

Στο site της διοργάνωσης ,αλλά και στο link της χρονομέτρησης θα αναρτηθούν μέσα στην ημέρα αναλυτικά και σε χρόνους όλα τα αποτελέσματα του αγώνα. Φωτογραφικό υλικό και βίντεο της εκδήλωσης θα ανέβουν σταδιακά στο https://www.facebook.com/sxokavalas/

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου: Συνεδρίαση στην Καβάλα (βίντεο) 482c6f405f581967057478721b0cfa69 M

  Ξεκίνησαν την Τετάρτη και ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, ενός διεθνούς οικονομικού οργανισμού μέλη του οποίου είναι 12 χώρες της ευρύτερης περιοχής του Ευξείνου Πόντου (Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσική Ομοσπονδία, Σερβία και Τουρκία). Η52η Σύνοδο της Επιτροπής Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων του ΟΣΕΠ έχει σαν βασικό της θέμα τον ρόλο των συνδικάτων στην ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας των χωρών του ΟΣΕΠ, και το παρόν σε αυτήν δίνυν 50 βουλευτές των κοινοβουλίων των κρατών μελών.

  Η σύνοδος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Καβάλα μετά από πρόταση του επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κ.Σ. του OΣΕΠ, βουλευτή Κώστα Μορφίδη. Το παρόν σε αυτήν έδωσε, μεταξύ άλλων, και ουφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος σε δηλώσεις του στάθηκε στην επιθυμία της Ελλάδας για την καθιέρωσή της ως βασικού πυλώνα ειρήνης, ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των χωρών της Βαλκανικής και του Ευξείνου Πόντου.

 • Εκδρομή του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας στο περιαστικό δάσος 7ff177b1d55cec5879ff3649a2391dcc M

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14-10-2018 η εκδήλωση του ΦΟΚ στο πανέμορφο Περιαστικό που βρίσκεται στο χώρο του εντευκτηρίου του, έναντι Αγίου Σίλα θέση Τακάν, πάνω από το Κωνστάντειο Γηροκομείο Καβάλας.

  Πολλοί γονείς ήρθαν με τα παιδιά τους να περάσουν ένα κυριακάτικο  πρωινό μέσα στην αγκαλιά της φύσης, αψηφώντας το νεφελώδη καιρό. Μετά το χαιρετισμό του Προέδρου έγιναν σύντομες ενημερώσεις από τον κ.Κιβράκη Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας και τον κ.Κόντο δασολόγο, εκπρόσωπο του Δασαρχείου Καβάλας για θέματα πυροπροστασίας. Τα παιδιά απασχολήθηκαν από τα στελέχη και μέλη του 4ου  Συστήματος Ναυτοπροσκόπων και της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Καβάλας  με παιχνίδια στη φύση, αλλά και γνωρίζοντας τη ζωή ,επιβίωση στη φύση. Μια ομάδα πεζοπόρων περπάτησαν σε κοντινό μονοπάτι απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα της περιοχής.

  Με το τέλος του παιδικού προγράμματος στους μικρούς μας φίλους προσφέρθηκαν κεράσματα και χυμοί. Ακολούθησε πικ-νικ για γνωριμία με μουσική και χορό ,όπου συμμετείχαν πολλοί.

  Ευχαριστούμε το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καβάλας για την άψογη συνεργασία και την ουσιαστική προσφορά τους, την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων για την ενημέρωση που παρείχε στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Καβάλας, τους ομιλητές μας κ.Κιβράκη και κ.Κόντο που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, το Δήμο Καβάλας για την ευγενική χορηγία του σε κεράσματα και χυμούς και φυσικά όλους τους γονείς και τα παιδιά που αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας.

  Θα σας περιμένουμε και σε άλλες δράσεις μας!

  Υπενθυμίζουμε ότι στις 3-4 Νοεμβρίου σχεδιάζουμε μια ενδιαφέρουσα διήμερη εκδρομή με τελικό προορισμό τον Όλυμπο, διανυκτέρευση στο Λιτόχωρο, επίσκεψη στο Δίον, στο Μοναστήρι του Α.Διονυσίου, περπάτημα στο μονοπάτι του Ενιπέα  και στην επιστροφή στάση στον Παλιό Παντελεήμονα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2510228118 πρωινές ώρες.

 • 4 αλλοδαποί καλλιεργούσαν 115 δενδρύλλια κάνναβης Bebe302ac873d641f0a2dfd1b7001dda M

  Συνελήφθησαν, χθες (15-10-2018) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 28, 24, 22 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

  Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες στην οικία του 28χρονου να επεξεργάζονται ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχαν περισυλλέξει από οργανωμένη φυτεία που διατηρούσαν σε δασική περιοχή του νομού Καβάλας.

  Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό της οικίας βρέθηκαν επτά (7) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16.297 γραμμαρίων, δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τέσσερα (4) ψαλίδια και ένα (1) μαχαίρι.

  Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης την οργανωμένη φυτεία, στην οποία οι τρεις από τους δράστες ηλικίας 24, 22 και 22 ετών, καλλιεργούσαν συνολικά 115 δενδρύλλια κάνναβης.

  Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν αυτοσχέδιοι χώροι αποξήρανσης, σύστημα άρδευσης και διάφορα εργαλεία και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

  Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 115 δενδρύλλια κάνναβης
  • 16.297 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  • 4 ψαλίδια
  • 1 μαχαίρι
  • διάφορα εργαλεία και αντικείμενα
  • το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ
  • 6 κινητά τηλέφωνα

  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Afisa 2o Syn Pag F

Website Banner

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας