Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
Συναυλίες

Συναυλίες (130)

Την Πέμπτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Νεάπολης η ετήσια συναυλία των τμημάτων Μουσικής Αγωγής με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Γιούλη Αραμπατζόγλου και Βασιλική Ζήσου. Είναι μια συναυλία, που ετοιμάζεται  πάντα με πολλή φροντίδα και αγάπη για τους μικρούς μαθητές του Ωδείου «Νεάπολις» καθώς η έκθεσή τους στο κοινό είναι από μόνη της μεγάλη υπόθεση για τους ίδιους και τους οικείους τους.

Σε αυτή την παράσταση  ο Δήμος Καβάλας ήταν παρών για άλλη μια φορά αναγνωρίζοντας το έργο του Ωδείου «Νεάπολις» και συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχία της συναυλίας. 

Η έναρξη της παράστασης έγινε από τις μαθήτριες βιολοντσέλου της Βασιλικής Ζήσου:  Αριάδνη Γιαγκούδη, Αφροδίτη Ζώτου, Φανή Μεταξά, Έμμυ Μπάρμπα, Σταυριάννα Πανταζή, και Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου.

Η Κωνσταντία Κύπρου, νέα προσθήκη για φέτος στο δυναμικό του Ωδείου ταξίδεψε το κοινό με όχημα τη νεοσύστατη χορωδία του Ωδείου «Νεάπολις».

Επίσης οι μαθητές Ελένη Δέλιου , Βασιλική Μπάρμπα στα φλάουτα, Δήμητρα Χατζηλαζαρίδου στο τσέλο  και Γιώργος Πολυχρονίδης στην κιθάρα συνόδευσαν  τα τραγούδια των μαθητών μας.

Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τον κόσμο , που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και εύχεται στους λιλιπούτειους μαθητές

«ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!»

Posted On Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 00:29 Γράφτηκε από τον

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε πραγματικά γεμάτη από κόσμο την κεντρική πλατεία της Καβάλας (αν εξαιρέσουμε, φυσικά, την αναστάσιμη λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου), και το βράδυ της 5ης Λευκής Νύχτας...την είδαμε!

Αφορμή αποτέλεσε η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου -μια συναυλία που συγκέντρωσε πλήθος μικρών και μεγάλων θαυμαστών του, που δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ακολουθήσουν σε ένα ιδιαίτερο "ταξίδι" σε παλιές και νέες μελωδίες)- αλλά και το μουσικό αφιέρωμα που ετοίμασε και διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, με τη συμμετοχή και του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος. 

Posted On Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 16:43 Γράφτηκε από τον

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «Δημωφέλεια», το Επιμελητήριο Καβάλας και τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας διοργανώνουν συναυλία-αφιέρωμα στο συνθέτη και τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο.

Γνωστές συνθέσεις και τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου θα ερμηνευτούν από τους μαθητές του Σχολείου μας μαζί με τον ίδιο το συνθέτη, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωσή μας.

Σας προσκαλούμε όλους στη συναυλία αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018 και ώρα 22.00 στην Πλατεία Ελευθερίας και θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να απολαύσει τις μουσικές δημιουργίες του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας 

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί Μουσικού Σχολείου Καβάλας

  • Διδασκαλία Ορχήστρας: Χρήστος Σαγώνας, Φώτης Σπαθάρης, Γεώργιος Φίτσιος
  • Διδασκαλία Χορωδίας: Κωνσταντία Κύπρου

  3

Posted On Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 08:22 Γράφτηκε από τον

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Τσέλο - Πιάνο... συζητούν και συγχρονίζονται...», το Σάββατο 21 Απριλίου στην Αίθουσα Γ.Α. Παπαϊωάννου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Ένας μουσικός διάλογος σε έργα σύγχρονης κλασικής μουσικής, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονες αναζητήσεις, αμφισβητήσεις αλλά και ενσωματώσεις των συμβατικών ακουσμάτων των προηγούμενων αιώνων...

Θα ακουστούν έργα του Alfred Schnittke, του Arvo Pärt και της Galina Ustvolskaya. Το έργο αυτών των τριών συνθετών χαρακτηρίζεται από έντονη πνευματικότητα. Η ιδιαιτερότητα του ύφους τους είχε σαν αποτέλεσμα να αναγνωριστούν σχετικά αργά, αλλά το έργο τους καθιερώθηκε διεθνώς.

Ο πολυστυλισμός του Schnittke χρησιμοποιεί ως βασικό του υλικό τα διαφορετικά μουσικά στυλ. Ενσωματώνει, συχνά, άμεσα αναγνωρίσιμα παραθέματα από το έργο άλλων συνθέτων, όπως πχ Μπετόβεν, Μπαχ και άλλων ειδών όπως πχ. μουσική τζαζ, βιεννέζικων βαλς κλπ, σε άμεσο διάλογο ή αντιπαράθεση. Ο «ιερός» μινιμαλισμός του Part εμπνευσμένος από το εκκλησιαστικό μέλος και τον ήχο της καμπάνας δημιουργεί ένα εντελώς προσωπικό μουσικό ιδίωμα γοητευτικό και ελεγειακό. Τέλος, το μουσικό ύφος της Galina Ustvolskaya που υπερβαίνει σχολές και μουσικές τάσεις. Ο πρωτόγνωρος δυναμισμός και η επιμονή σε φαινομενικά απλές μουσικές ιδέες και τεχνικές, επινοεί μια γραφή που η πυκνότητα κι η εκφραστική της ένταση παράγει έργα συμφωνικού χαρακτήρα.

Στη συναυλία αυτή θα ακουστούν η 1η σονάτα για τσέλο και πιάνο του Schnittke, τα “Fratres” και “Spiegel im Spiegel” του Part και τα 12 preludes για πιάνο της Ustvolskaya.  

«Τσέλο - Πιάνο... συζητούν και συγχρονίζονται...»

Σάββατο 21 Απριλίου

Αίθουσα Γ.Α. Παπαϊωάννου στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Βιολοντσέλο:  Βάσω Ζήσου

Πιάνο: Κώστας Τσαφής

Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Τιμές εισιτηρίων: 10 € - 5 € (φοιτητικό, μαθητικό, άνεργων)

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Τετάρτη 18 Απριλίου, 11.00 - 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Posted On Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 07:19 Γράφτηκε από τον
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου – 1ου Νηπιαγωγείου Κρηνίδων, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 20.00, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας διοργανώνει τη μουσικο-χορευτική παράσταση
 
τα 9/8 στην  ελληνική παραδοσιακή μουσική
 
Η χορωδία και τα μουσικά τμήματα του Συλλόγου θα τραγουδήσουν σε ρυθμό 9/8, ενώ την παράσταση θα πλαισιώσουν με τα χορευτικά τους τμήματα οι εξής σύλλογοι:
 
  • Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας «μνήμη Μικράς Ασίας»
  • Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας
  • Κέντρο Ελληνικής Λαογραφίας «Νεάπολις» 
 
Είσοδος ελεύθερη
 
Με την ευγενική εθελοντική προσφορά του κοινού,  για την ενίσχυση του Ιδρύματος Μέριμνας για το ειδικό παιδί «Αγία Μαρίνα»
 
Afisa3
Posted On Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 22:40 Γράφτηκε από τον

Το 18ο Φεστιβάλ «Παπαϊωάννου», που διοργανώνουν ο Δήμος και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (ΔΩΚ), ολοκληρώνεται με δύο εκδηλώσεις: μία Συναυλία Μουσικής Δωματίου και ένα Ρεσιτάλ Τραγουδιού.

Αρχικά, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 8 μμ στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ, θα απολαύσουμε το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Αιμίλιος Ριάδης». Το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Αιμίλιος Ριάδης» ιδρύθηκε το 2005 από εκλεκτούς μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Φέρει το όνομα του σπουδαίου συνθέτη της πόλης αυτής και της Εθνικής Σχολής, ως ένδειξη τιμής στο σημαντικό έργο και την προσφορά του στην Ελληνική μουσική. Συγκαταλέγεται στα πιο δραστήρια και διακεκριμένα σύνολα μουσικής δωματίου στην Ελλάδα. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες και Φεστιβάλ της χώρας, αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές. Το σύνολο έχει συνεργαστεί με πολλούς διακεκριμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2014 ηχογράφησε το Κουαρτέτο Εγχόρδων αρ. 1 του συνθέτη και μουσικολόγου Κώστα Τσούγκρα. Στα άμεσα σχέδια του συνόλου βρίσκεται η αποκατάσταση των χειρογράφων και η έκδοση παρτιτούρας όλων των κουαρτέτων εγχόρδων του Αιμίλιου Ριάδη (σε συνεργασία με τον Κ. Τσούγκρα), καθώς και η ηχογράφησή τους. Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα ακούσουμε έργα των Ριάδη, Δραγατάκη και Σκαλκώτα, και η συναυλία θα κλείσει με το 1ο Κουαρτέτο Εγχόρδων του Sergei Prokofiev.

Το Φεστιβάλ «Παπαϊωάννου» 2018 θα ολοκληρωθεί με ένα Ρεσιτάλ Κλασικού Τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου στις 9 μμ στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ. Εκεί, θα απολαύσουμε την υψίφωνο Μίνα Πολυχρόνου και τον πιανίστα Κάρολο Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Αντικατοπτρισμοί: Μονοπάτια του Ρομαντισμού». Πρόκειται για ένα πολύχρωμο μουσικό μπουκέτο από τραγούδια και έργα για πιάνο του 19ου αιώνα, μαζί με ελληνικές δημιουργίες του 20ου αιώνα, οι οποίες αναδεικνύουν την ελκυστική γοητεία που άσκησε το φανταστικό, λυρικό στοιχείο του γερμανικού Ρομαντισμού στην ελληνική ποίηση και μουσική.

Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Posted On Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 21:55 Γράφτηκε από τον

Το ωδείο «Νεάπολις» καλωσορίζει την άνοιξη με μια πληθώρα εκδηλώσεων, συναυλιών και συνεργασιών για το μήνα Μάρτιο, ενώ έπεται και συνέχεια! Πιο συγκεκριμένα:

Το ωδείο «Νεάπολις» πάει στούντιο! Στις 7 , 8  και 13 Μαρτίου οι μαθητές του τμήματος φωνητικής της τάξης της Ελένης Γαλανοπούλου θα ηχογραφούν στο στούντιο “ΝΕΜESIS τα αγαπημένα τους τραγούδια. Η δράση γίνεται έτσι ώστε οι μαθητές μας να εξοικειωθούν με την διαδικασία της ηχογράφησης στο στούντιο και να ακούσουν τη φωνή τους μέσα από μια επαγγελματική κονσόλα. Τα τραγούδια θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του ωδείου «Νεάπολις». Δεν είναι η πρώτη φορά, που το Ωδείο «Νεάπολις» δίνει  την ευκαιρία στους μαθητές του να ζήσουν την εμπειρία της ζωντανής ηχογράφησης, καθώς πριν 4 χρόνια τα ροκ εργαστήρια υπό τη διεύθυνση του Πάνου Καραθανάση και του Ευριπίδη Ταρασίδη είχαν ηχογραφήσει αγαπημένα τραγούδια, που ακούγονταν στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε καποια δείγματα εκείνης της δουλειάς πάντα με τη φροντίδα του Τάσου Καραπαπάζογλου :

            Στη συνέχεια, στις 7 Μαρτίου η καθηγήτρια τσέλου του ωδείου «Νεάπολις» Βάσω Ζήσου θα ερμηνεύσει μουσική του Δημήτρη Δοξάκη, καθηγητή φλάουτου επίσης του ωδείου μας. Η μουσική αυτή γράφτηκε ειδικά για την εκδήλωση αυτή όπου η ηθοποιός Θεανώ Αμοιρίδου θα διαβάσει ποιήματα από τη συλλογή της Πολύνας Μπανά «Η καταφανής εξωστρέφεια των φωνηέντων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» στις 20.00 και αποτελεί μια συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας με τον Σύλλογο Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας.

            Την ίδια μέρα, στις 7 Μαρτίου στη γειτονική πόλη της Ξάνθης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου «Νεάπολις» και σολίστ κλασικής κιθάρας Κωνσταντίνος Χίζαρης θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με τίτλο «Romance and Passion in Guitar», όπου θα παρουσιάσει στο φιλόμουσο κοινό της Ξάνθης επιλεγμένα έργα από το διεθνές ρεπερτόριο της κιθάρας (μεταξύ των οποίων και το «Tarantos» του ιδίου). Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και διοργανώνεται από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Θα λάβει χώρα στην καπναποθήκη «Π» στις 19.00.

            Συνεχίζοντας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Παπαϊωάννου», που διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας, την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα Γ.Α.Παπαϊωάννου, ο καθηγητής πιάνου του ωδείου «Νεάπολις» Πάρης Τσίρτσης θα συμπράξει με τον Κρίστοφερ Μπάκα σε μια μοναδική συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής, όπου θα παρουσιάσουν μουσικά μια «ξεχασμένη προφητεία»! Η Electric Live Orchestra με τον Πάρη Τσίρτση στα πλήκτρα και τον Κρίστοφερ Μπάκα στα ηλεκτρ. κρουστά θα χρησιμοποιήσει τη σύγχρονη τεχνολογία των μουσικών οργάνων και θα παρουσιάσουν στο κοινό της Καβάλας μια μουσική πλούσια σε ασυνήθιστους ήχους αλλά και φανταστικές εικόνες!

Την επόμενη εβδομάδα, στις 12 Μαρτίου το Ωδείο «Νεάπολις» έχει την τιμή και χαρά να πλαισιώσει την παρουσίαση του δίσκου «επαρχιακά μπλουζ νόστου και ερώτων» του συγκροτήματος «Βαρέα και Ανθυγιεινά» των Βασίλη και Δημήτρη Ευφροσυνίδη. Η παιδική χορωδία του ωδείου «Νεάπολις» υπό την δ/νση της Ελένης Γαλανοπούλου πλαισίωσε το τραγούδι «Κάθε πρωί», ένα τραγούδι για την προσωπικότητα του ποιητή Μίλτου Σαχτούρη το οποίο τραγουδά ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας. Τη βραδιά της παρουσίασης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», το ωδείο «Νεάπολις» θα δώσει δυναμικό παρών με καθηγητές του! Ο Απόστολος Αποστολίδης (κιθάρα-μπουζούκι), η Βάσω Ζήσου (τσέλο) και ο  Κώστας Παπανικολάου (κοντραμπάσο) θα βρίσκονται το βράδυ της 12ης Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ στο Αντιγόνη Βαλάκου και θα μας ταξιδέψουν με μοναδικές μελωδίες!

Η μεγαλύτερη ίσως έκπληξη, για τα δεδομένα μιας επαρχιακής πόλης, έρχεται στις 29 Μαρτίου, όπου το Ωδείο «Νεάπολις» σε συνεργασία με τη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας έχει την τιμή να φιλοξενεί το Τρίο Μονάχου,  σε μια μοναδική συναυλία για τους άκρως απαιτητικούς ακροατές της πόλης μας και όχι μόνο. Το Τρίο Μονάχου αποτελείται από τον Καβαλιώτη Ιάσονα Κεραμίδη στο βιολί (1ο βιολί στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μονάχου Γερμανίας), τον Matias Pineira στο κόρνο (σόλο κόρνο στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μονάχου) και την Carlota Amado στο πιάνο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 21.00 το βράδυ στο θεατράκι της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, ενώ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς. Οι τρεις καλλιτέχνες επίσης θα προσφέρουν μαθήματα master-class σε μαθητές των ωδείων της περιφέρειάς μας στους χώρους του ωδείου «Νεάπολις», ενώ λόγω στενότητας χρόνου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, στις 13 και 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου «Νεάπολις» οι δύο Μουσικές Τρίτες του Μαρτίου, ένας θεσμός του ωδείου «Νεάπολις» που αγαπήθηκε τόσο από μαθητές όσο και από τους  φίλους του ωδείου «Νεάπολις».

Posted On Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 20:20 Γράφτηκε από τον

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, τη μουσική παράσταση «Από τους Queen στο Μάνο Χατζηδάκι» με τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Μία μοναδική μουσική παράσταση με επίκεντρο την κλασική κιθάρα θα πραγματοποιήσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία. Στο ξεχωριστό αυτό ρεσιτάλ κιθάρας, θα ακουστούν συνθέσεις των Queen, Beatles, Aerosmith, Eagles, Ennio Morricone, Nino Rota, Carlos Gardel, Erik Satie, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι κ.α.

Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας είναι το σημείο στο οποίο ο Παναγιώτης Μάργαρης συνοδεύει με την κιθάρα του 3 τραγούδια, με το ακροατήριο στο ρόλο μιας μεγάλης χορωδίας.

Συμμετέχει ο μαθητής του Στράτος Εμμανουηλίδης.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, μαγεία και πάθος που κανείς δεν πρέπει να χάσει…

«Από τους Queen στο Μάνο Χατζηδάκι»

Θέατρο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13 €, Ταμείο 15 €

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, 11.00 - 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου

Posted On Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 20:52 Γράφτηκε από τον

Μια "διαφορετική", αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα και ποιοτική από καλλιτεχνικής σκοπιάς, παράσταση χάρισε σε όσους βρέθηκαν στο "Αντιγόνη Βαλάκου" το βράδυ του Σαββάτου ο Μιχάλης Πρεπόνης. Ο λόγος για τη συναυλία με τίτλο "Η νύχτα συμφέρει", η οποία διοργανώθηκε από την Κάπα Εκδοτική με σκοπό να παρουσιάσει στο καβαλιώτικο κοινό τον ομώνυμο πρώτο προσωπικό δίσκο του Μ. Πρεπόνη -έναν δίσκο που περιέχει 16 τραγούδια σε ποίηση του Νίκου Καρούζου, σε ρυθμούς τζαζ, μπλουζ, φανκ, σουίνγκ, ρέγγε και ατμοσφαιρικού μπιτ.

Μαζί του, επί σκηνής:

Βιολί: Απόστολος Πρεπόνης
Τρομπέτα - πλήκτρα: Γιώργος Φίτσιος
Κιθάρες: Βαγγέλης Αγγελόπουλος
Κοντραμπάσο: Πέτρος Δαμιανίδης
Τύμπανα: Γιάννης Ριμάρεφ
Πιάνο – σαξόφωνα - τραγούδι: Μιχάλης Πρεπόνης

Συμμετείχαν:

Αργύρης Μπακιρτζής
Βασίλης Ευφροσυνίδης
Γιάννης Τσίγκας
Βαγγέλης Αργυρίου

View the embedded image gallery online at:
http://www.kavala-portal.gr/protaseis/synaylies#sigProId3608b48930

Posted On Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 06:32 Γράφτηκε από τον

Για μια ακόμα χρονιά διοργανώθηκε στην Ελευθερούπολη, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Παγγαίου, μια συναυλία με σημαντική προσέλευση θεατών. Φέτος ήταν η σειρά της Ελένης Τσαλιγοπούλου να ανέβει -το βράδυ του Σαββάτου- στη σκηνή που στήθηκε στο κέντρο της Ελευθερούπολης και να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και μια μεγάλη γκάμα επιτυχιών και άλλων καλλιτεχνών, δίνοντας το δικό της "τόνο" στην Ελευθερούπολη και "αναγκάζοντας" τους θεατές να τραγουδήσουν και να χορέψουν χωρίς σταματημό επί 2 ολόκληρες ώρες.

Φωτογραφίες: paggaionet.gr

View the embedded image gallery online at:
http://www.kavala-portal.gr/protaseis/synaylies#sigProIdeef3663dba

Posted On Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 18:26 Γράφτηκε από τον
Σελίδα 1 από 10

ELEFTHERIA 2018 FINAL

33988285 262638620975627 6779251825401921536 N

Logo Contract

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας