Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

"Συμπαράταξη Πολιτών": Και πάλι υποψήφιος για το δήμο Καβάλας ο Άρης Βέρρος Κύριο

Posted On Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 14:24 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η "Συμπαράταξη Πολιτών" έγινε γνωστό ότι ο νυν δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και επικεφαλής της Άρης Βέρρος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου Καβάλας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου του 2019  θα πραγματοποιηθούν, για πρώτη φορά, με το σύστημα της απλής αναλογικής. Μία απλή αναλογική που πολεμήθηκε,  καθώς  η θεμελιώδης αλλαγή που φέρνει, διαταράσσει το μέχρι τώρα δημαρχοκεντρικό σύστημα διοίκησης. Πλέον, κάθε πολίτης, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα αισθάνεται ότι η ψήφος του είναι αντιπροσωπευτική και καθορίζει το μέλλον του τόπου στον οποίο ζει.

Σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα, η Συμπαράταξη Πολιτών, το προηγούμενο διάστημα, κίνησε όλες τις απαραίτητες  εσωτερικές, δημοκρατικές διαδικασίες ώστε να αποφασιστεί ο ρόλος της  στην επόμενη μέρα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκτιμήθηκε ότι ο πολιτικός χάρτης του δήμου μας απαιτεί από τη Συμπαράταξη Πολιτών να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές. Για να βρεθεί δίπλα στους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απορρίψει το σκοτάδι και το παλιό πολιτικό σύστημα, έχουν ακυρώσει τις επιλογές των πολιτικάντηδων και των καιροσκόπων και  αφουγκράζονται  την τοπική πραγματικότητα ως ένα δυναμικό πεδίο παρέμβασης, στο οποίο η Συμπαράταξη Πολιτών μπορεί (και πρέπει) να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για τους παραπάνω λόγους, παραμένοντας πιστοί/ες στις αξίες και τις αρχές μας, ανοιχτοί/ες σε ευρύτερους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, πάντα με γνώμονα το καλό του δήμου μας, συναισθανόμενοι/ες των δυσκολιών αλλά και των ευκαιριών της νέας κατάστασης, θα συμμετέχουμε δυναμικά και αγωνιστικά στις τοπικές εκλογές του Μαΐου.

Παράλληλα, η γενική συνέλευση των μελών της Συμπαράταξης Πολιτών, αποφάσισε να ηγηθεί της προσπάθειας μας, από τη θέση του Υποψηφίου Δημάρχου, ο Άρης Βέρρος.

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι διεργασίες για την επικαιροποίηση του προγράμματος μας  και θα ανακοινωθούν οι πρώτοι υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει τη στήριξη στην προσπάθεια μας.

Καλούμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μας να στηρίξουν ή/και να ενταχθούν στην προσπάθεια μας για μία ισχυρή, δημοκρατική, σύγχρονη και κοινωνικά δίκαιη τοπική αυτοδιοίκηση. Μακριά από τις στρεβλώσεις του παρελθόντος. Χωρίς το παλιό κατεστημένο που εναλλασσόταν στην τοπική εξουσία.

Συνεχίζουμε τη μάχη, με τους προοδευτικούς  πολίτες στην πρώτη γραμμή!

Tweet

Σχετικά Άρθρα

 • Οι πρώτοι 27 υποψήφιοι σύμβουλοι της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα 5d94b1c75a22eb26e9f59b4a2147da03 M

  Αρκετά νωρίτερα σε σχέση με το 2014 ξεκίνησε η Δήμητρα Τσανάκα τις προετοιμασίες της για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς το βράδυ της Πέμπτης -στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy- παρουσίασε τους πρώτους 27 συμπολίτες κάθε ηλικίας (με μέσο όρο τα 42 έτη) που θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξής της "Ανάσα για το Δήμο". Κυριότερο χαρακτηριστικό των 27 αυτών υποψήφιων είναι ότι κατεβαίνουν για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

  Με αρκετό αέρα αυτοπεποίθησης -κάτι που φάνηκε και στην ομιλία της- η κ. Τσανάκα τόνισε πως "στις επόμενες εκλογές θα είμαστε εμείς αυτοί τελικά, που θα κερδίσουμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας. Πράγμα για το οποίο εγώ προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία." ενώ παράλληλα μίλησε για όλα τα εμπόδια που βρήκε στο διάβα της τα χρόνια που διοικεί το δήμο Καβάλας, υπογραμμίζοντας ότι: "ο Δήμος μας όχι μόνο στάθηκε όρθιος αλλά έκανε και βήματα μπροστά. Στον κοινωνικό τομέα, στον τουρισμό, στον αθλητισμό, στην καθαριότητα, στην καθημερινότητα, στην βελτίωση των υποδομών, των κτηρίων και αλλά. Για όλα αυτά όμως, το τι ακριβώς παραλάβαμε, τι ακριβώς κάναμε, τι ακριβώς εξελίσσεται και δρομολογείται και τι ακριβώς σχεδιάζουμε να κάνουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στο μέλλον διεξοδικά και αναλυτικά." Ακόμα, η κ. Τσανάκα τόνισε ότι "Οι συγκυρίες, με κυρίαρχη αυτή του νέου εκλογικού νόμου δεν πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο πειραματισμού. Το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε πως οι πειραματισμοί και ο λαϊκισμός κοστίζουν ακριβά. Πολύ ακριβά. Το ζήσαμε και το ζούμε όλοι μας. Ούτε «λεφτόδεντρα» υπάρχουν ούτε μαγικά ραβδιά. Η διοίκηση ενός δήμου, απαιτεί ρεαλισμό και σκληρή δουλειά. Απαιτεί όραμα και εντιμότητα."

  Τα ονόματα των 27 υποψήφιων συμβούλων της κ. Τσανάκα είναι τα εξής:

  1

  ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΣΟΥΣΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

  2

  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΤΕΡΕΖΑ

  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

  3

  ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  4

  ΙΜΒΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

  5

  ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  6

  ΚΟΥΤΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  7

  ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

  8

  ΜΑΓΚΑΦΙΝΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

  9

  ΜΑΛΑΘΟΥΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  10

  ΜΑΣΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

  11

  ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  ΛΟΓΙΣΤΗΣ

  12

  ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

  13

  ΝΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  14

  ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - ΒΡΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

  15

  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  16

  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

  17

  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΟΠΗ

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  18

  ΠΡΟΜΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΛΟΓΙΣΤΗΣ

  19

  ΡΑΜΠΟΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  20

  ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

  21

  ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

  ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

  22

  ΤΣΑΜΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

  23

  ΤΣΑΠΙΤΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

  24

  ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ)

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

  25

  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΚΛΑ

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

  26

  ΧΙΖΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  27

  ΧΙΖΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΜΟΥΣΙΚΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

   

 • Βαγγέλης Παππάς: Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, με 21 γυναίκες συμβούλους! (βίντεο) 5f42fa3b58c6ec60db4c01bb82d4e718 M

  Την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως επικεφαλής του συνδυασμού "Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση", ανακοίνωσε και επίσημα ο Βαγγέλης Παππάς, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Airotel Galaxy" το βράδυ της Τετάρτης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν (μεταξύ άλλων), πέραν από φίλους του Β. Παππά και της παράταξής του:

  - ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμονίδης,
  - ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του ΔΣ Καβάλας Νίκος Μαυρίδης,
  - οι πρόεδροι του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης και των εργαζόμενων στα λιπάσματα Νίκος Βογιατζίδης,
  - ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας Ευθύμης Μακρογιάννης,
  - ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Φιλίππων Κώστας Πούλιας,
  - ο νυν πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης (που πρόσφατα προσχώρησε στην παράταξη Παππά, αφήνοντας την παράταξη της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα)

  Στην ομιλία του ο κ. Παππάς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ζητήματα που άπτονται της κοινωνικής πολιτικής του δήμου Καβάλας, στην ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη των υποδομών του δήμου και στην ανάγκη για συνεργασίες μεταξύ των παρατάξεων την επαύριο των εκλογών. Στο τέλος της βραδιάς ο κ. Παππάς ανακοίνωσε και τα πρώτα 21 ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων - όλες τους γυναίκες, σε μια προσπάθεια να τονίζει τη σημασία της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία.

  Τα ονόματα των 21 συμβούλων είναι τα εξής:

  1. ΒΑΚΙΡΤΖΗ ΕΛΣΑ Έμπορος
  2. ΓΚΑΓΚΑΣΟΥΔΗ ΜΑΤΙΝΑ Εικαστικός
  3. ΔΕΡΒΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Συντονίστρια φιλοζωικής ομάδας "Σε προστατεύω"
  4. ΚΑΪΞΙΔΟΥ ΟΞΑΝΑ Ιδιωτικός υπάλληλος
  5. ΚΑΡΤΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Συνταξιούχος αστυνομικός
  6. ΜΑΣΤΑΝΙΑΔΟΥ-ΜΑΤΕΝΤΖΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Φωτογράφος
  7. ΜΕΧΤΕΡΙΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ Άνεργη
  8. ΜΑΣΑΔΗ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ Συνταξιούχος καθηγήτρια
  9. ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Ιδιωτικός υπάλληλος
  10. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Καθηγήτρια φυσικής αγωγής
  11. ΜΗΤΡΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ Οικιακά
  12. ΝΑΝΟΥ ΑΝΝΑ Καθηγήτρια αγγλικών
  13. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝΑ Έμπορος
  14. ΠΑΤΣΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Συνταξιούχος τουριστική πράκτορας
  15. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΑΝΗ Συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος
  16. ΠΙΣΤΕΛΑ ΕΙΡΗΝΗ Συνταξιούχος εφοριακός
  17. ΣΑΡΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ Συνταξιούχος τραπεζικός
  18. ΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΝΤΟΝΑ Επαγγελματίας μεταφορών
  19. ΣΤΟΪΚΟΥ ΜΑΡΙΑ Οικονομολόγος
  20. ΤΖΑΘΑ-ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Διακοσμήτρια
  21. ΤΣΑΡΙΚΤΣΗ ΜΠΕΤΤΥ Καθηγήτρια ιταλικών
 • Σαν σήμερα πριν από 100 χρόνια: Και εγένετο δήμος Καβάλας! (έγγραφο) 9f70bbd1d1610fdd2f2cd900b289291e M

  Πέρασαν ήδη 100 χρόνια από την 3η Δεκεμβρίου 1918, ημέρα στην οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Βασιλικό Διάταγμα για τη σύσταση του δήμου Καβάλας (ή "δήμου Καβάλλας", όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, μιας και η πόλη ονομαζόταν εκείνα τα χρόνια "Καβάλλα" - μετονομάστηκε σε "Καβάλα" το 1928). Στο ίδιο Βασιλικό Διάταγμα τονίζεται ότι "ο δήμος Καβάλλας" εντασσόταν στον νομό Δράμας -ο νομός Καβάλας συστάθηκε το 1924.

  Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη σύσταση του δήμου Καβάλας, ο γνωστός Καβαλιώτης δημοσιογράφος και ιστορικός Κώστας Παπακοσμάς δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα ενδιαφέρον κείμενο για το ιστορικό του δήμου:

  Η Καβάλα ..γιορτάζει

  Η Καβάλα γιορτάζει ΣΗΜΕΡΑ τα 100 χρόνια από της ιδρύσεως του ΔΗΜΟΥ .
  Εκατό χρόνια Δήμος Καβάλας , 100 χρόνια άλλοτε ζοφερά και πέτρινα άλλοτε χαρούμενα και ελπιδοφόρα. Η μικρή πόλη περιορισμένη γύρω από το φρούριο μεγάλωσε άνοιξε φτερά , έγινε το κέντρο μιας ευρύτερης περιοχής , η γεωγραφική της θέση βοήθησε στην ανάπτυξη .Στα χρόνια αυτά η πόλη μας γνώρισε πάνω από 30 Δημάρχους, Δημαρχέυοντες εκλεγμένους και διορισμένους. Υπήρξαν εποχές που οι .. δημαρχευοντες ήταν για μερικές μόνο ημέρες. Αυτός με την μεγαλύτερη θητεία ο αείμνηστος Λευτέρης Αθανασιάδης , δύο δικαστικοί άσκησαν τα καθήκοντα του Δημάρχου ορισμένοι από την κεντρική διοίκηση .Ο Μενέλαος Κουτσάκος από 12 Αυγούστου 1950 μέχρι 21 Μαΐου 1951 , ήταν εισαγγελέας .Ο Γ. Μαρκόπουλος, πρόεδρος Πρωτοδικών, από 24 Σεπτεμβρίου 1974 μέχρι 31 Μαΐου 1975. Πρώτος Δήμαρχος Καβάλας ήταν ο Γ. Πρωτόπαπας , καπνέμπορας , ανέλαβε λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του 1913 και άσκησε τα καθήκοντα του Δημάρχου μέχρι τον Αύγουστο του 1913.
  Στις σκληρές βουλγαρικές κατοχές των περιόδων 1916-1918 και 1941-1944 οι κατακτητές όρισαν δικούς τους δημάρχους στην πρώτη περίοδο δημάρχευσαν από κοινού και για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος Σερδάρογλου και ο μουσουλμάνος Χαμδή Σουλειμάν .Στην μικρή γερμανική κατοχή 1941 Απρίλιος και Μάιος ορίστηκε από τους Γερμανούς ως Δήμαρχος ο γιατρός Αναστάσιος Αποστολάτος. 
  Οι εκλεγμένοι δήμαρχοι από τον λαό Δημήτρης Παρτσαλίδης (1934) και Κώστας Τσολάκης (1967) είχαν απομακρυνθεί από τότε καθεστώτα. Ο Δ. Παρτσαλίδης εκλέχθηκε και βουλευτής. Από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου πέρασαν ως σύμβουλοι και εκλέχθηκαν και βουλευτές ο Πασχάλης Δούκας, ο Γιώργος Καλαντζής Δημήτρης Χριστοφιλογιάννης, ο Μιχάλης Τιμοσίδης Δημήτρης Εμμανουηλίδης , ο Ηλίας Ιωαννίδης , ο Ντίνος Κλειτσιώτης .

  Ο Στάθης Εριφυλλίδης ήταν ο πρώτος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου της Καβάλας με τις πρώην κοινότητες της Νέας Καρβάλης και Χαλκερού από την 1η Ιανουαρίου του 1999. 
  Ο Δήμος της Καβάλας με την μορφή που τον γνωρίζουμε αναγνωρίστηκε το 1918 με το Βασιλικό Διάταγμα 29ης Νοεμβρίου 1918 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α 248/1918 της 3ης Δεκεμβρίου 1918 .Από την ιστορική έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι του γνωστού «Καποδίστρια» Του Νόμου για την συνένωση των κοινοτήτων σε Δήμους προηγήθηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μια ακόμα συνένωση κοινοτήτων και οικισμών με μεγάλους Δήμους. Το γεγονός αυτό έγινε από τις 14 Μαρτίου του 1922 μέχρι της 3 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους. , αυτά προκύπτουν από Βασιλικά Διατάγματα που έχουν δημοσιευτεί σε σχετικά ΦΕΚ. Τότε λοιπόν η Καβάλα ως Δήμος προσάρτησε τις κοινότητες Αμισιαννών, Ζυγού ,Αμυγδαλεώνα, Κορυφών, Λιμνιάς, Δάτου, Παλαιάς Καβάλας, Πολυνέρου, Φιλίππων και Χαλκερού. Να προσθέσουμε ότι μέχρι τότε ο συνοικισμός Παληό Τσιφλίκ ήταν στην κοινότητα Αμισιαννών , αν και η κοινότητα ανασυσταθεί (Δεκέμβριος του 1922) .
  Το Παληό Τσιφλίκ έμεινε στην Καβάλα το 1940 με Βασιλικό Διάταγμα (22-8-1940 ΦΕΚ 271) μετονομάσθει σε «Σύμβολον» .Αργότερα έγινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα κοινότητα και ξανά προσαρτήθηκε στον Δήμο Καβάλας..
  Ο Κωστής Σιμιτσής ήταν ο πρώτος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου , στον οποίο εντάχθηκε και ο Δήμος Φιλίππων.
  Η Δήμητρα Τσανάκα είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος της πόλης . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ..

Energean  E 19 12 2018

 44493438 1978268539139579 1920803640713412608 N

Konstantinos Jewellery Banner  

Tetrakopterakias

OLKLOGO

18411 1597428757160899 3262623372867792020 N

Kreka

Odeio

Vitrokosmos

Dhmh

DeltaTV Logo

Star Dramas

1174612 371849632918150 1744395463 N

Logo

Το Kavala-Portal αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα νέα στο νομό Καβάλας. Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες αυτού του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του "Kavala-Portal.gr". Μπορείτε να χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε υλικό εφόσον αναφέρετε ως πηγή το "www.kavala-portal.gr".

Ελάτε στην παρέα μας